Форумната платформа беше обновена на версия phpbb 3.2. За повече информация моля посетете следната тема

Кю'Барският инцидент [дневник на сесия]

Литературен кът за колективни изяви и разкази, вдъхновени от ролеви игри. Тук може да пуснете разказ за вашите приключения, да пишете историйки с продължение или пък просто да споделите интересни случки и герои от ролеви сесии.
AngerNogar
Мнения: 1914
Регистриран: пон яну 14, 2002 12:51 am
Местоположение: Пловдив
Контакти:

Кю'Барският инцидент [дневник на сесия]

Мнение от AngerNogar » съб яну 15, 2011 11:35 pm

Дневник на Сър Алейн Дейн д’Денейт
Заклет защитник на Талиост по милостта на Аурала ир’Уинарн, първа сред равни.
Страж Маршал на Лъва по волята на марката.


Вторият Фарден на Драваго, 998 ГК
Вече минава втори месец в бездействие след преместването Ми от гилдията на Волнонаемните. Разбирам, че предвид миналото Ми в Аундейр, браон Бривън или някой от съветниците му може да се чувстван притеснени от нарасващата Ми полулярност сред Волнонаемните, но това е прекалено. Верността Ми към Къщата е непоклатима. В крайна сметка Аундейр има силата да възвърне своето си величие дори и без Моята помощ ако баронът Ми забрани да застана сред армиите на нейно Величество.
Ако не друго, поне вече започвам да свиквам с живота в Кулата на Стража. Щом Си наложих да занижа вече неприлично ниските Си очаквания към Карнат, все по-рядко бивам разкъсван от изблици на раздразнение.

Третият Молден на Драваго, 998 ГК
Макрата на шията Ми продължава да сърби изпод новия шал. Най-добрият шивач в Каррлактън ще има късмет ако си намери работа като крояч на килоти за простолюдието в Аундейр... Предполагам поне трябва да Съм доволен, че настоящето му творение не рискува да бъде объркано с конски чул. Не че има значение какво нося, щом човек не може да види протегната си ръка от проклетите мъгли, сграбчили града като трейнец – бреландска блудница.
Страж-маршал IIIти клас Фрейн изиска присъствието Ми в залата за инструкции утре сутрин. Надявам се това да значи някакво назначение или, кълна се в Ауреон, ще трябва да обяснявам защо съм удушил поредния прислужник, който Ме попита какво не му е наред на виното!

Третият Золден на Драваго, 998 ГК
В суматохата по отпътуването почти не Ми остана време да нахвърлям някоя бележка из дневника Си, а не е като да няма какво да се каже. Очакваното назначение най-накрая пристигна, но както Се опасявах страж-маршал IIIти клас Фрейн постави начело на отряда ни лейтенант Блауз. Очевидно страж-маршал Iви клас Рейгар иска племенникът му да натрупа малко опит преди да го избута по стълбицата на и в Каррлактън има малко хора, които по-добре могат да научат младежа по-умели във владеенето на меча и обноските от Мен. Осъзнавам, че младежът може и да успее един ден да реализира потенциала на синята кръв течаща в жилите му, но поне от наблюденията ми до сега – неопитността му се оказва неприятно... хронична. Ако за да запазя благоприличния тон на думите си трябва да използвам метафора... лейтенант Блауз е като тренировъчен меч – дори и да го остриш цял ден, пак най-доброто, което може да очакваш от него е да остави някоя синина.
Дори и ако приема присъствието на лейтенанта като необходимото зло за избавлението Ми от буржоазната монотонност на Карнат, не знам какво да мисля за останалите си двама спътници. Първият е нещо, което би било по-намясто сред сбирщините, които Тарашк се опитват да пробутат за военни отряди. Вторият, поради липсата на подходящи прилагателни, ще наричам просто елф.
"Fair? At what point in our negotiations did you convince yourself my goal was to be fair?"
- Vedalken Plotter

Потребителски аватар
CTAHuMuP
Self-righteous
Мнения: 8347
Регистриран: нед фев 17, 2002 8:33 pm
Местоположение: София Любим клас: Паладин Любим цитат: Аз мога

Re: Кю'Барският инцидент [дневник на сесия]

Мнение от CTAHuMuP » пон яну 17, 2011 9:46 am

Кой от тримата го играе Валери?
Какво е това уклон, накъде клони и като клони, пада ли?
За разлика от отмъщението, наредбата е ястие, което се сервира най-добре горещо.

Потребителски аватар
Azmodael
Мнения: 2702
Регистриран: чет юни 03, 2004 9:10 pm
Местоположение: Майна таун
Контакти:

Re: Кю'Барският инцидент [дневник на сесия]

Мнение от Azmodael » пон яну 17, 2011 1:53 pm

Валери играе митологично същество, което не си вдига телефона :)

Потребителски аватар
CTAHuMuP
Self-righteous
Мнения: 8347
Регистриран: нед фев 17, 2002 8:33 pm
Местоположение: София Любим клас: Паладин Любим цитат: Аз мога

Re: Кю'Барският инцидент [дневник на сесия]

Мнение от CTAHuMuP » пон яну 17, 2011 11:11 pm

Доколкото разбрах от лаконичната забележка на Ангера - по-добре сте щели да бъдете ако така и не си е вдигнал телефона... А че е митично - направо ще е LEGENDARY кмз.
Какво е това уклон, накъде клони и като клони, пада ли?
За разлика от отмъщението, наредбата е ястие, което се сервира най-добре горещо.

Отговори

Върни се в “Приказки Безкрай!”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост