Форумната платформа беше обновена на версия phpbb 3.2. За повече информация моля посетете следната тема

За този форум

Литературен кът за колективни изяви и разкази, вдъхновени от ролеви игри. Тук може да пуснете разказ за вашите приключения, да пишете историйки с продължение или пък просто да споделите интересни случки и герои от ролеви сесии.
ChoChan
Кифла
Мнения: 2970
Регистриран: съб авг 24, 2002 5:43 pm

За този форум

Мнение от ChoChan » ср авг 03, 2005 12:20 am

Първоначално форумът беше предназначен да ролеви разкази с продължение, започвани от един човек и продължавани от всеки, желаещ да си включи в приключението. В последствие функциите му се разшириха и се превърна и във форум за лични творчески изяви. И за в бъдеще това ще продължава да е така, но вече е препоръчително личните творчески изяви да са пряко или косвено ролево ориентирани.

Обобщено, темите тук трябва да са със следното съдържание:
1. Начало на разказ с отворен край, който в последствие ще бъде продължаван от други хора, стига да има желаещи за това.
2. Други теми с ролево съдържание:
- описания и разкази на авторски сетинги[светове]
- разкази по изиграни приключения;
- "дневник" по приключения, които играете/водите в момента
- теми от друга категория, но такива, които се задържат в определението ролеви - например особено пленителна и подробна история на ваш герой; място от приключение и др.


Някои неща, за които ще помоля да се спазват както винаги досега

1. Желателно е при пускане на нова тема, която не е разказ с продължение да се вмъкне кратко разяснение за какво става въпрос - дали е история на герой, приключение и т.н.
2. Задължително е всички теми да са написани на кирилица, грамотно и разбираемо, за да е много по-приятно на четящите. Ако въпреки всичко се опасявате за правописни пропуски, с удоволствие ще преглеждам творбите за такива, стига да се изяви желание.
3. Както и досега в заглавията на разказите с продължение е добре да се опише и жанра му.


Всички теми, които в момента са във форума, но не отговарят на новите изисквания няма да бъдат изтривани, но засега ще останат заключени.
give me love so that I can kill...she's so unreal

Заключена

Върни се в “Приказки Безкрай!”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост