Форумната платформа беше обновена на версия phpbb 3.2. За повече информация моля посетете следната тема

[кино?] 300 : Възходът на ....не .

Форум, предназначен за всякакви свързани и несвързани с ролевите игри теми - можете да обсъждате всичко в рамките на правилата на форума.
Потребителски аватар
Absent
Мнения: 535
Регистриран: чет мар 06, 2008 8:59 pm
Местоположение: Мазут Тирит
Контакти:

[кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Absent » пон мар 10, 2014 9:17 am

300 : Възходът на империя е официално един от най-тъпите филми , които съм гледал на кино.
Очевидно без комикс на Франк Милър , Зак Снайдер е просто не способен да направи читав сценарий на тема история известна от преди около 2500 години . Иска ми се да подчертая Зак Снайдер , щото последното , което гледах от него бяха Watchmen И Man of steel, които намирам за прекрасни филми. Е този специално го връща на ниво Sucker Punch !
В интерес на истината имаше една поредица "битките на империйте" или нещо отрода по National Geographic или нещо от рода. Там за 30 минути пред зрителя се разкрива една много по-логична , смислена и обогатена история отколкото в супер милионната холивудска продукция. Мисля между другото да ги кръстя /филмите/ 300 - ЦСКА и 300 Левски . Във филмите става дума за това как двете агитки се обединяват за да отблъснат инвазията на персийските туристи по море.
И тук ще вкарам малко разкрития относно историята ...за да ви разваля филма . Щото едва ли някой е чувал за Битката при Саламин , нали . По-скоро за да подчертая най-тъпите моменти от историята.
Тва, което е най-якото е началото на конфликта . Противно на всякакви мои очаквания То реално е дадено, когато Темистокър ...при битката за Маратон ...на Маратонския плаж ...Със стрела , убива от 4 км. разстояния бащата на Ксерксис / любимото ми венерическо заболяване / , който баща практически е Астор. Темистокъл убива Астор. Което задейства една поредица от събития. За които Темистокъл ...победителя от Маратон ...маратонският плаж....на който работи като спасител ...знае. Ама кво да направи. Спортна злоба.
Това довежда до момента, в който Ксерксис , се връща депресиран в Персия ...която изглежда така всякаш , никой не знае за кво му трябва да превзема тъпата гърция и изпада в дълбока депресия . Намира го Ева Грийн , която има едни от най-яките цици , които съм виждал. Му предлага да го облече като мумия да го пусне в пустинята да се обезводнява докато намери поточе в пещера и по този начин да стане безполезен 3 метров бог.
И тук се връщаме на събитията , които се развиват по времето когато Леонид Брежнев го замерват със стрели при термопили. Мийнуайл се оказва , че Темистокъл вече е спасител на друг плаж където с останалите спасители трябва да използват уникалните си водни колела , които имат задна скорост за да спрат Ева Грийн да .... незнам . Тя също незнае кво прави , като изключим ,че по средата прави ергенско парти на Темистокъл . Там е най-смисления момент защото виждаме циците на Ева Грийн , които реално вдигат рейтинга на филма с 4 от десет пункта. През това време жената на Леонид Брежнев скърби и се ебе...или беше обратното .
След серия от безмислени битки неводещи до нищо, които Темистокъл печели посредством уникални стратегии... /Въпреки ,че не виждам как реално да нападнеш чуждия флот , който защитава залив ...в мъгла , е някак си стратегия на защитниците , но тва е друг въпрос. /...Той споделя своите идеи за Съединени Гръцки Щати / СГЩ / пред своите мъже , сина на кума си, който умира от мъка след ергенското парти и случаен конник дошъл при тях с думите "Темистокъл , гърбушко прецака Леонид при термопили " . Това очевидно обединява цяла гърция с лек Дилей . А от друга - докато пали Атина и си Бие шамари с Ксерсис , Ева Грийн решава да отиде при Саламин да убие Темистокъл , който мисли за мъртъв...Понеже го е ебала и запалила .
В битката при Саламин , Темистокъл събира мъжете си , които са се гримирали, вдъхновени от очната линия , които използват всички песийци и има казва "Имаме 5 кораба, те имат 1200 . Няма смисъл от стратегии . Няма к'во да се обърка " Той напада с кон чуждия флот. Като поедно време прави кофти джъмп върху горящ кораб , но load-ва и на втория опит стига до финалното филмче където флота на СГЩ идва и те побеждават . Край .

Възможни въпроси :
1. Кой пуска скапаните светулки през цялото това време.
2. Защо филма се казва възхода на империя ,като тя пада всъщност . Първия звучи по-логично да се казва така.
3. Ако Атинянските фермери се сбият със спартанците на кой ще сложите ?
4. Ще има ли продължение за да разберем какво става със географски неорентирания гърбушко - спартанец от Тракия.
5. Ще се казвали "Парижката света Богородица " продължението ?
6. Има ли полис наречен "Олимпия"
7. Възможно ли е според вас хората от другите полиси да са съответно с жълти плащове , зелени плащове , бяло-черни плащове и така нататък за да може древните гърци да изглеждат като най-бедните хора през Античността.

Ако мислите ,че с това кратко резюме съм ви развилил филма - Вървете на майната си . Ако мислите ,че с това кратко резюме съм ви отказал да загубите 90 минути от живота си , пратете ми 8 лева ако имате 3д очила и 9 - ако нямате на пощеснки запис до поискване.
Обичам лепило .

Потребителски аватар
icon
su -
Мнения: 2523
Регистриран: пон май 26, 2003 1:11 am
Местоположение: София
Контакти:

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от icon » пон мар 10, 2014 11:12 am

Впечатления: Филма е як, стига да не очаквате нещо повече от екшън с комиксова стилистика и ако сте очаквали нещо друго - защо?

1. Цялото 3Д на този филм май е прелитащи снежинки, капки дъжд и и искри от лагерните огньосве (виж "светулки" в горния пост).

2. Целия филм, от гледната точка на някой си "Тестикулис" (Атински герой "заковал" на ксеркс татко му едно време), беше един много дълъг увод към Сцената с главно "Сц" - пристигането на Спартанската флота.

3. Филма свърши на запетаята, та да има трети филм, където ще се разправят с Ксеркс.

Плюсове на филма: Видяхме циците на Ева Грийн, изпуснала ролята на Церсей в Игра на тронове, така че отишла вместо това да играе Моргана в Камелот. Циците са хубаво нещо.
“А small man with a big shield will drive the archers mad.”

ChoChan
Кифла
Мнения: 2970
Регистриран: съб авг 24, 2002 5:43 pm

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от ChoChan » пон мар 10, 2014 12:44 pm

И на мен филмът ми хареса общо взето, не знам какво се дивят хората. Ако хората сериозно очакват исторически филм от 300, направо те са си за смях. :D
give me love so that I can kill...she's so unreal

Потребителски аватар
Absent
Мнения: 535
Регистриран: чет мар 06, 2008 8:59 pm
Местоположение: Мазут Тирит
Контакти:

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Absent » пон мар 10, 2014 1:03 pm

Има огромна разлика между това филмът да разкрасява/хиперболизира и прочие една исторически достоверна история, както го прави първия, и грозната американзация на нещата каквато виждаме във втория. Не казвам ,че първият беше гениален . Казвам ,че не се ангажира с нещо повече от екшън. Дървената стена . Саламин . Тази препратка към маратон ... това беше страшна глупост. Това като заначало.
Второто нещо , на което не е зле да обърнем внимание е несъмнено, че фабулата на филма може би е достойна за представата на три годишен за структурна подреденост на събитията. Тя е дебилна . Претрупана и скучна. Отличителното тук е може би ,че реално този тормоз е изграден от иначе интересни събития.
Едно нещата, които най-много ме вълнуват в киното и биха ми направили приятна дори и най-скучната фабула са детайлите. Помня някакви супер незначителни неща, просто защото са яко поднесени, мога да дам много примери няма да задълбочавам. В този филм единственият приятен детайл бяха тронът на Дарий и циците на Ева грийн. Всичко останало беше копи пейст от предния . Все едно на Зак Снайдер не му се е пишела нова курсова работа , ама е трябвало да предаде нещо за да го допуснат до изпит и заради това е попреправил старата.
Може да го кръстят 300 лодки мен ако питате.
Обичам лепило .

Потребителски аватар
Yann Gamgee
Мнения: 652
Регистриран: ср мар 26, 2003 12:45 pm
Местоположение: Средната земя
Контакти:

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Yann Gamgee » пон мар 10, 2014 2:42 pm

Обичам циците на Ева Грийн
Посетете и разгледайте новия и обновен сайт за Книги-Игри, при това вече с домейн ".bg"!

http://knigi-igri.bg/

Вижте и Facebook страницата ни, която носи името: "Книги-Игри.НЕТ - Приключение е да си спомниш!"

Потребителски аватар
Gallean
Мнения: 1306
Регистриран: чет юни 09, 2005 9:05 pm

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Gallean » пон мар 10, 2014 8:11 pm

Absent написа:Иска ми се да подчертая Зак Снайдер , щото последното , което гледах от него бяха Watchmen И Man of steel, които намирам за прекрасни филми. Е този специално го връща на ниво Sucker Punch !
Предвид, че 300 е супер кух филм, Мъжа от Стомана не успях да го гледам от тъпотия, а Съкър Пънч е доста добра лента... почти ме спечели да гледам Възхода... :lol:

Потребителски аватар
Yago
Мнения: 10447
Регистриран: вт дек 25, 2001 6:54 pm
Местоположение: София

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Yago » пон мар 10, 2014 10:00 pm

Absent написа:Има огромна разлика между това филмът да разкрасява/хиперболизира и прочие една исторически достоверна история, както го прави първия, и грозната американзация на нещата каквато виждаме във втория.
Еднакви са в това отношение.
Еднакво скучни и тъпи също така.
ум колкото на замажан синигер

Потребителски аватар
Kpucu
Котка
Мнения: 2087
Регистриран: чет авг 01, 2002 12:33 am
Местоположение: In a sofa far far away
Контакти:

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Kpucu » вт мар 11, 2014 2:11 am

който баща практически е Астор
Тука лолнах, it's technically true и през цялото време се чудех на кой ми прилича. Брб, да си дочета кво сте хейтили, после ще се включа и аз. Заглавието на темата ме счупва :)

Така, също ще добавя, че според мен Термостат (Термпомил/Термоцокъл? втф?) беше, макар и хубав синеок брадат мъж, един от най-безличните главни герои в историята на епичното кино.
Иначе съм по-скоро доволна, че го гледах на 3D, но тва е занижаване на стандарти от моя страна. Филмът е eye-candy, кръв и цици, нищо повече.
С появата на силовите групировки, Природата намери за необходимо да възстанови баланса и създаде нас - rpg обществото

Потребителски аватар
icon
su -
Мнения: 2523
Регистриран: пон май 26, 2003 1:11 am
Местоположение: София
Контакти:

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от icon » вт мар 11, 2014 8:51 am

Kpucu написа:Термостат (Термпомил/Термоцокъл? втф?)
Тестикулис. На мен ми звучеше, като Тестикулис.
“А small man with a big shield will drive the archers mad.”

Потребителски аватар
Absent
Мнения: 535
Регистриран: чет мар 06, 2008 8:59 pm
Местоположение: Мазут Тирит
Контакти:

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Absent » вт мар 11, 2014 10:28 am

Yago написа:
Absent написа:Има огромна разлика между това филмът да разкрасява/хиперболизира и прочие една исторически достоверна история, както го прави първия, и грозната американзация на нещата каквато виждаме във втория.
Еднакви са в това отношение.
Еднакво скучни и тъпи също така.
Не , не са. За Термопили е известно ,че Леонид се е залостил с 300 войници в прохода и ги е удържал 3 дни.
Битките при Маратон и Саламин , се учат в учебниците по военна история . Стратегийте на Милтиад и Темистокъл са уникални . Да изкараш ,че при Маратон , Темистокъл се е засилил в отчаян щурм и е нацелил Дарий със стрела точно преди да изгубят битката е обида. Това го правят само американците от всички армий по света и освновно в "бяхме войници" и Омаха. При омаха се насраха , заради това си направиха филм да покажат на света ,че е възможно.
При Саламин дори няма да го обсъжам. Това е абсурдно дори и за фентъзи.

Между другото Темистокъл и Горго са реално единствените смислени имена.
Калисто е женско име. Артемизия е болест ...почти сигурен съм. Даксос ми звучи галско , ама в стриптизьорският смисъл на думата . Aesyklоис...Wha ?! Тоя не само името му е абсурдно ами и ролята му беше да гледа тъжно през цялото време . Другият път може вместо актьор да сложат снимка на Джеймс Дийн . Ефекта ще е същия и ще им излезе по-евтино.

Gallean написа:
Absent написа:Иска ми се да подчертая Зак Снайдер , щото последното , което гледах от него бяха Watchmen И Man of steel, които намирам за прекрасни филми. Е този специално го връща на ниво Sucker Punch !
Предвид, че 300 е супер кух филм, Мъжа от Стомана не успях да го гледам от тъпотия, а Съкър Пънч е доста добра лента... почти ме спечели да гледам Възхода... :lol:
Ти беше тоя дето го бяха научили на нещата погрешно за да има с кой да се забавляват , нали ?
Обичам лепило .

Потребителски аватар
hameleona
Мнения: 1380
Регистриран: пет яну 30, 2004 11:09 am
Местоположение: В Замъка на Мечтите си.
Контакти:

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от hameleona » вт мар 11, 2014 11:49 am

Absent написа:
Yago написа:
Absent написа:Има огромна разлика между това филмът да разкрасява/хиперболизира и прочие една исторически достоверна история, както го прави първия, и грозната американзация на нещата каквато виждаме във втория.
Еднакви са в това отношение.
Еднакво скучни и тъпи също така.
Не , не са. За Термопили е известно ,че Леонид се е залостил с 300 войници в прохода и ги е удържал 3 дни.
Горките 2000+ съюзни войски дето са били там...
Andras написа:...групите, състваени от сукубус-паладин, коболд-скаут, кентавър-кавалерист и кактус-чародей...

Потребителски аватар
Kpucu
Котка
Мнения: 2087
Регистриран: чет авг 01, 2002 12:33 am
Местоположение: In a sofa far far away
Контакти:

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Kpucu » вт мар 11, 2014 12:05 pm

Чакам да излязат Honest trailer и Abridged script.
Бтв, Ванка, на тема "300" едно време имаше супер дълга дискусия, тогава си спомням, че други history-nerds спориха за това как филмът е безсмислен и колко зле пресъздава Термопили. Споменавам го, защото се надявам с Галеан и Хамелеона да млъкнете на тема "Колко исторически верен е филма". Ако трябва, специално ще се заровя да намеря тая тема, само и само да не водим тоя разговор ОТНОВО. Мисля, че тогава Андрас участваше.. :?

Иначе, както несъмнено съм отбелязала и преди пет години, мен историческата неточност не ме притесни особено. Не мисля, че тва беше целта на този филм, той е кървава и красива художествена интерпретация на историческо събитие.
Сега вече, с втората част, американците отиват a tad too far дори за мен, също както направиха със "Сблъсъкът на титаните" (втората част така ли се казваше? Няма значение, де, тя и първата беше скандално глупава) - не мога да разбера за кво трябва периодично да хващат произволни имена от гръцката история и да ги хвърлят на рандъм в някакъв сценарий. И изобщо, каква е манията по вторите части и защо им се струва по-лесно да вземат някакво историческо събитие плюс няколко имена, свързани с него, вместо да си измислят техен сюжет?! Въпросите са реторични, м/у другото :).

Пак казвам - на мен филмът ми беше ОК, но аз бях поставила много ниски очаквания. Но дори и аз, дето нищо не знам за историята на Древна Гърция, докато слушах в пролога: "И при битката на Маратон, Темистокъл направи [едикаквоси]" бях малко "Wat was THAT now?!" ..
С появата на силовите групировки, Природата намери за необходимо да възстанови баланса и създаде нас - rpg обществото

Потребителски аватар
Absent
Мнения: 535
Регистриран: чет мар 06, 2008 8:59 pm
Местоположение: Мазут Тирит
Контакти:

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Absent » вт мар 11, 2014 1:15 pm

Фатката, която пропускате за Термопили е ,че е легенда , много повече от Саламин и Маратон . Има огромни дискусий за това как по всяка вероятност това , което се е случило в действителност е как гръцките сили / събрани набързо поради неочакваното и светкавично преминаване на войските на ксерск на бреговете / са смазани . А загубата на Леонид се използва като пропаганда за да се обединят и мобилизар полисите. Идеята за шепата спартанци пред сганта на ксерса е художествено вдъхновение от 2500 години насам.

При Маратон и Саламин това го няма. Тези сражения са с пъти по детайлни и интересни. Добре , де и също толкова хиперболизирани от някой източници, но имат съвсем друг ефект върху човек. Лесното при Спарта е ,че говорим за ...A Stand . При Саламин и Маратон - не . Да екранизираш тези две събития по един и същи начин - слабо. Освен това ми е малко тъпо атинянските поети, фермери и педали да са спартанци със сини плащове ....е евтино .

Не става дума за достоверност и смисъл , а за излъчване, атмосфера и визия. Второто изглежда все едно са ударили една боя на първото , само че екранизирайки абсурдна интерпретация.

Първия филм беше як щото беше епичен . Вторият е нелеп.
Последна промяна от Absent на вт мар 11, 2014 1:18 pm, променено общо 1 път.
Обичам лепило .

Потребителски аватар
Gallean
Мнения: 1306
Регистриран: чет юни 09, 2005 9:05 pm

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Gallean » вт мар 11, 2014 1:16 pm

Добре, че ми каза, че съм казвал нещо относно колко е исторически "верен" бил филма. Щото аз не си спомням такова нещо.

Потребителски аватар
Absent
Мнения: 535
Регистриран: чет мар 06, 2008 8:59 pm
Местоположение: Мазут Тирит
Контакти:

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Absent » вт мар 11, 2014 1:23 pm

А да , и още нещо . Някой ще ми обясни ли как Артевагрийн манипулираше Ксерсис ? К'во пишеше му репликите по купоните ли ? Щото хич не ми изглеждаше манипулиран.
Освен това наистина прилича на Далсим ,ебати не се бях замислял .
Обичам лепило .

Потребителски аватар
Night Wanderer
Миниън на Авис
Мнения: 3008
Регистриран: нед юни 27, 2004 10:15 pm

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Night Wanderer » вт мар 11, 2014 4:42 pm

Стана ми любопитно докато четях темата - нарочно ли пишеш всички думи дето завършват на "-и" като герои от Астерикс и Обеликс?

Инак филма най-вероятно ще е колосално тъп, но пък аз друго не очаквам.
...ти си Индра И Брама си, и Шива,
и всичко, дето иде и дето си отива...

Потребителски аватар
hameleona
Мнения: 1380
Регистриран: пет яну 30, 2004 11:09 am
Местоположение: В Замъка на Мечтите си.
Контакти:

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от hameleona » вт мар 11, 2014 7:43 pm

Absent написа:Фатката, която пропускате за Термопили е ,че е легенда , много повече от Саламин и Маратон . Има огромни дискусий за това как по всяка вероятност това , което се е случило в действителност е как гръцките сили / събрани набързо поради неочакваното и светкавично преминаване на войските на ксерск на бреговете / са смазани . А загубата на Леонид се използва като пропаганда за да се обединят и мобилизар полисите. Идеята за шепата спартанци пред сганта на ксерса е художествено вдъхновение от 2500 години насам.

При Маратон и Саламин това го няма. Тези сражения са с пъти по детайлни и интересни. Добре , де и също толкова хиперболизирани от някой източници, но имат съвсем друг ефект върху човек. Лесното при Спарта е ,че говорим за ...A Stand . При Саламин и Маратон - не . Да екранизираш тези две събития по един и същи начин - слабо. Освен това ми е малко тъпо атинянските поети, фермери и педали да са спартанци със сини плащове ....е евтино .

Не става дума за достоверност и смисъл , а за излъчване, атмосфера и визия. Второто изглежда все едно са ударили една боя на първото , само че екранизирайки абсурдна интерпретация.

Първия филм беше як щото беше епичен . Вторият е нелеп.
Отчитайки факта, че 300 не беше предал нищо исторически достоверно... включително и тактиката на хоплитите и персите... ми е странно, как си очаквал нещо друго от продължението...
Andras написа:...групите, състваени от сукубус-паладин, коболд-скаут, кентавър-кавалерист и кактус-чародей...

Потребителски аватар
Night Wanderer
Миниън на Авис
Мнения: 3008
Регистриран: нед юни 27, 2004 10:15 pm

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Night Wanderer » ср мар 12, 2014 9:03 am

А тоя филм по комикс ли е всъщност или не е по нищо?
...ти си Индра И Брама си, и Шива,
и всичко, дето иде и дето си отива...

Потребителски аватар
CTAHuMuP
Self-righteous
Мнения: 8347
Регистриран: нед фев 17, 2002 8:33 pm
Местоположение: София Любим клас: Паладин Любим цитат: Аз мога

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от CTAHuMuP » пет мар 14, 2014 8:54 am

в Уикипиедия опровергават началото на ранта на Ваню - филмът е по комикс на Милър и не е режисиран от Снайдър, той е само продуцент (един от многото) и сценарист (един от многото).
It is based on the as-yet-unreleased Frank Miller graphic novel Xerxes. Zack Snyder, who directed and co-wrote the original film, acts as writer and producer on Rise of an Empire.
My guess is, че Снайдър почти не се е занимавал с филма, но са атачнали името му към проекта с маркетингови цели. Холивуд прави така, District 9 беше "Peter Jackson presents...", не помня кой тъп филм се водеше продуциран от Спилбърг и т.н. Така че предлагам да олекотим хейта към Снайдър за момента, до доказване на противното. А също и хейта към "сюжета" на филма, докато не се уверим, че комиксът (когато излезе) има радикално различен и много по-близък до историята сюжет.

Aside from that филмът не беше толкова мощен, надъхващ, епичен, свиреп, тестостеронен и пълен със запомнящи се лафове като първия, но пак беше як. Не броя 90те минути за загубени.
Какво е това уклон, накъде клони и като клони, пада ли?
За разлика от отмъщението, наредбата е ястие, което се сервира най-добре горещо.

Потребителски аватар
Yago
Мнения: 10447
Регистриран: вт дек 25, 2001 6:54 pm
Местоположение: София

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Yago » пет мар 14, 2014 12:12 pm

Според мен като са закачили името на Снайдер на филма са трикнали Абсента да усети истинските си чувства към работата на Милър.
ум колкото на замажан синигер

Потребителски аватар
Absent
Мнения: 535
Регистриран: чет мар 06, 2008 8:59 pm
Местоположение: Мазут Тирит
Контакти:

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Absent » вт мар 18, 2014 7:10 pm

Аз съм го ебал Милър. В една дискотека . Щото ме надразни. Ти не си бил роден още тогава.
Обичам лепило .

Потребителски аватар
Yago
Мнения: 10447
Регистриран: вт дек 25, 2001 6:54 pm
Местоположение: София

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Yago » вт мар 18, 2014 8:04 pm

Absent написа:Аз съм го ебал Милър. В една дискотека . Щото ме надразни. Ти не си бил роден още тогава.
implications worrying
ум колкото на замажан синигер

Потребителски аватар
Absent
Мнения: 535
Регистриран: чет мар 06, 2008 8:59 pm
Местоположение: Мазут Тирит
Контакти:

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Absent » вт мар 18, 2014 8:29 pm

Я някой да го преведе т'ва ! Тоя обижда ли ме ?! Е на толко ..съм да пратя БМВ-тата ,честно ви казвам !
Обичам лепило .

Gungrave
Познава шефа на RABAT
Мнения: 1381
Регистриран: вт апр 25, 2006 5:48 pm

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Gungrave » ср апр 09, 2014 8:16 pm

Sulev otvoри еднa wikiпедия poне че тъжno mi staва.

Потребителски аватар
Absent
Мнения: 535
Регистриран: чет мар 06, 2008 8:59 pm
Местоположение: Мазут Тирит
Контакти:

Re: [кино?] 300 : Възходът на ....не .

Мнение от Absent » чет апр 10, 2014 9:48 pm

От кое ти става тъжно ?
Кое не се разбра под минималната историческа достоверност, за която говоря ве да му е6а майката ?
Само на мен ли ми се струва ,че между тва 300 батки да удържат проход и 15 гръцки водни колела да нападнат персийки петролен танкер разликата е огромна?
Обичам лепило .

Отговори

Върни се в “Общи Приказки”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост