Форумната платформа беше обновена на версия phpbb 3.2. За повече информация моля посетете следната тема

Вий сте сатанисти! Не вярвате ли?

Форум, предназначен за всякакви свързани и несвързани с ролевите игри теми - можете да обсъждате всичко в рамките на правилата на форума.
Потребителски аватар
Yolly
Мнения: 152
Регистриран: съб апр 13, 2002 1:08 pm
Местоположение: квартира
Контакти:

Вий сте сатанисти! Не вярвате ли?

Мнение от Yolly » чет юли 08, 2004 12:22 pm

Не знам дали сте попадали на този сайт, но ето ви го:
http://www.co.jyu.fi/~np/gameofsatan/
все още не съм го пребродил целия и не съм запознат с всичко, което може да се изрови там, затова не мога да конспектирам тук в поста. Не мисля и, че ще мога да преведа добре, затова нека всеки, който разбира чат-пат английски да се запознае сам.
А, ето това май е най-интригуващото:
http://www.co.jyu.fi/~np/gameofsatan/#child
"You're listening to Magic FM. Pick a station, any station!"

Потребителски аватар
Dare Devil
Chaotic good уста
Мнения: 535
Регистриран: вт май 13, 2003 11:43 am
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от Dare Devil » чет юли 08, 2004 1:45 pm

Попилях се от смях! За съжаление е твърде дълго за да го преведа цялото (поне засега), но ще преведа резултатите от РИ:
Оня сайт написа:Играчите на тази ЗЛА САТАНИНСКА игра се превръщат в сатанисти и сектанти, които практикуват черна магия, ритуални жертвоприношения, хомосексуализъм, бисексуалност, травестицизъм, воайорство, семитизъм, комунизъм, некрофилия, садизъм, мазохизъм, доминация, марксизъм, дарвинизъм, детска порнография (използвайки интернет и анонимни сървъри), изгаряне на флага, фетишизъм, атеизъм, агностицизъм, будизъм, католицизъм, харе кришна, ислям, баха-и, хуманизъм, баптизъм, калвинизъм, мормонство, ерес, православие, шинтоизъм, други езически религии, орален секс, секс с животни, билкарство, сциентологизъм, хомеопатия, копрофилия, воайорство, демонология, некромантия, еврейство, връзване при секс, спиритизъм, фашизъм, анален секс, неонацизъм, ритуален канибализъм, скатология, окултизъм, езически религии, магьосничество, грях, палежи (особено на църкви), сатанизъм, вещерство, шаманизъм, кръвосмешение, геронтофилия и содомия, феминизъм, също така пият човешка кръв, слушат хеви метъл и рок, разпространяват еволюционната теория вместо креационизма, използват твърда дрога и се опитват да призовават истински демони.
Освен това ме накара и да се замисля - баси, аз ли съм тъп, тия ли са чели друга библия, но аз лично не съм видял в Библията да пише (въпреки че съм я изчел от кора до кора), че един мъж може да има колкото си иска жени, и че освен това сексуалните контакти между жени, които имат общ съпруг не са грях...

Потребителски аватар
Yago
Мнения: 10448
Регистриран: вт дек 25, 2001 6:54 pm
Местоположение: София

Мнение от Yago » чет юли 08, 2004 4:46 pm

Абе, аз ли греша, или половината от тези нещо които са посочени като характерни дейности са несъвместими и противоречиви, а една малка част от тях се считат за положителни качества в по-либерални и модерни(а не християн-радикално настрони, като това на автора), общества.
Weird person написа:атеизъм, агностицизъм, будизъм, католицизъм, харе кришна, ислям, баха-и, хуманизъм, баптизъм, калвинизъм, мормонство, ерес, православие, шинтоизъм, други езически религии
Половината от това са различни форми на християнството, да не се бъркаме... Другото пак не са езически религии, освен по широко разбиране.
ум колкото на замажан синигер

Потребителски аватар
Dare Devil
Chaotic good уста
Мнения: 535
Регистриран: вт май 13, 2003 11:43 am
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от Dare Devil » чет юли 08, 2004 4:56 pm

Нека не забравяме и повторенията...

Потребителски аватар
Yago
Мнения: 10448
Регистриран: вт дек 25, 2001 6:54 pm
Местоположение: София

Мнение от Yago » чет юли 08, 2004 5:58 pm

Мда. И освен това, до отговоря на въпроса ти по-горе - да, друга библия си чел, ти си православен християнин все пак. Или по-скоро, той е чел друга библия, защото, както си показва името, ние сме оригинала(ТМ). Интересно е, че човека не е споменал никъде в листа си от грехове ислямизма, така че може да се окаже не просто радикален фински лъжепророк, но и и радикален фински лъжепророк-мюсюлманин(което ще обясни и чуденията за полигамията).
ум колкото на замажан синигер

Потребителски аватар
Аквариус
->_{_%_}["->_{_%%_}[%p]"]
Мнения: 2275
Регистриран: нед дек 23, 2001 9:43 pm
Местоположение: Ambrosia Caverns

Мнение от Аквариус » чет юли 08, 2004 9:35 pm

Без коментар - винаги съм го знаел за себе си :) . Само ще дам препратка към една по-стара тема с подобни на тези материали, които също можете да оцените: тази

Потребителски аватар
Grimalkinn
Мнения: 25
Регистриран: вт фев 25, 2003 6:57 pm
Местоположение: Варна
Контакти:

Мнение от Grimalkinn » чет юли 08, 2004 10:46 pm

Хм...аз ще се изсмея много яко в лицата на всички писатели..писали подобни неща. За да са сигурни в това което пишат трябва да са го пробвали.А ако са го направили и не са получчили желаният резултат...е то тогава не знам аз какво са правили.. Аз така като ви гледам и пове4ето от вас познавам, не мисля, че сте завладени от нещата говорени по-горе. Тъй..напук на тях и за свое удоволствие, ще продължавам да се занимавам с рпг и няма да спра докато сама не се откажа..Меоу! Аз казах ;Д

Потребителски аватар
Yago
Мнения: 10448
Регистриран: вт дек 25, 2001 6:54 pm
Местоположение: София

Мнение от Yago » чет юли 08, 2004 11:31 pm

Напротив, напротив - Аквариус е либерален комунист, а аз съм православен християнин и донякъде агностик, да не споменаваме хуманист. Някои от жените наколо взимат феминизма достатъчно насериозно, за да се каже че се занимават с него, а достатъчно от хората около тези форуми и други форуми и някакви си канали слушат метъл и рок. Поне някои от нас се занимават с хомеопатия(!), а за себе си мога да споделя че поне веднъж през живота си съм се занимавал с някои от наистина морално осъдителните деяния описани там, или поне съм изпитвал интерес към тях(който се интересува, на ЛС, ICQ или прочия, макар да не мога да разбера защо ще се интересува). Поне 95% от хората посещаващи този форум предпочитат еволюционната теория пред идеите на креационизма, и поне един се занимава с билкарство, е дарвинист, интересува се от спиритизъм/шаманизъм. Поне 50% от нас са пили човешки кръв(собствената, когато са им падали млечните зъби).
П.П. Голяма грешка от моя страна. Човека е споменал и исляма в редицата осъдителни практики. Значи все пак не е фински лъжепророк-мюсюлманин.
ум колкото на замажан синигер

Потребителски аватар
Lord Vader
Детерминиран Форумен Философ
Мнения: 1598
Регистриран: съб май 10, 2003 11:11 pm
Местоположение: Coruscant City
Контакти:

Мнение от Lord Vader » пет юли 09, 2004 12:26 am

Ето ги най-големите грехове!:
1.Sex. It is much better to be morbid and lonely than to partake of the forbidden fruit. Remeber what we learned from our serpent friend!
2.Baths are very sinful! You must watch your children while they are bathing, as too much scrubbing with the rag 'down there' might lead to sexual thoughts or masterbation. Actually, the kids nor you shouldn't be bathing too at all since the body is a tool of the Devil and bathing focuses attention on the body!
И ПОМНЕТЕ ЧЕДА МОЙ! Никога не се къпете и не правете секс! ТОВА СА ГРЕХОВЕ!
Всички в парка,до един
друсаме и пием джин.

Потребителски аватар
Merlin
Мнения: 26
Регистриран: пет юни 28, 2002 4:43 pm
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от Merlin » пет юли 09, 2004 9:56 am

Бих могъл да кажа единствено че ми е тъжно. Да тъжно ми е че все още се намират такива хора, а по-лошото е че се намират и хора които им вярват. Не само че 100% от това което казва тоя ... е пълна глупост и може да доведе до някакви странни психични отклонения у по-простите хора които му вярват, а обвинява ролевите играчи за това че са НОРМАЛНИ ХОРА живеещи в 21ви век. Хайде чел съм и други подобни критики ама те бяха донякъде логични(хм...). Например някакъв разправяше че с цел да има по-добро и реалистично преживяване от РПГтат в новия ДнД публикували как се правят истински магии. Е това поне звучи логично(но просто не е вярно), но това дето го пише тоя е такава глупост че няма накъде повече.
П.П. Yago е прав. Аз например съм националист и православен християнин(пу ще гния в ада :twisted: ).
П.П.П. Да знаете ДМ вече не се чете кат Денгун Мастер, а като Местен Дилър просто е обърнато на опаки щото нали знаете ние сатанистите по принцип си четем от дясно на ляво :) .
Отговорът на най-важният въпрос е 42 :) . Дъглас Адамс
Изображение

Потребителски аватар
Dare Devil
Chaotic good уста
Мнения: 535
Регистриран: вт май 13, 2003 11:43 am
Местоположение: София
Контакти:

Мнение от Dare Devil » пет юли 09, 2004 11:39 am

А за тези, които не са успели да го прочетат цялото, искам да добавя, че и левичарите също са сатанисти, защото: "...right is right and left is wrong..."

Потребителски аватар
a_wanderer
Мнения: 172
Регистриран: нед яну 18, 2004 7:20 pm

Мнение от a_wanderer » пет юли 09, 2004 3:12 pm

хмм, според мен страничката е просто шега, иронизира (неуспешно, но все пак) ;)

друг подобен пример:
http://www.adequacy.org/public/stories/ ... .2147.html - как мислите, действително ли авторът има предвид това или иронизира темата? ;)

та не се впрягайте особено - ми беше мисълта :)

поздрави
not all those who wander are lost

Потребителски аватар
Ambartanen
Мнения: 1516
Регистриран: чет авг 14, 2003 11:03 pm
Местоположение: NYC

Мнение от Ambartanen » съб юли 10, 2004 11:10 am

:shock:
Ако не се бъркам той и католицизъм спомена ,така че оставам в неведения коя религия остана да защитавам.Знанията ми в тази насока са доста ограничени ,затова ще съм благодарен някой да ми каже коя точно религия вярва ,че всичко това е грешно :?: .

Потребителски аватар
Daggerstab
Мнения: 170
Регистриран: съб яну 19, 2002 12:49 pm
Контакти:

Мнение от Daggerstab » съб юли 10, 2004 4:40 pm

А-а, да ме прощават, ама ролевите игри поне сатанизъм не са. От самия източник отричат: :wink:
Сатанизмът не е ролеви игри, човешки или жертвотински жертвопринушения,
пиене на кръв, ужас или нараняване на тези които не го заслужават
За справки - тук :lol: :lol: :lol: (Предупреждение - този сайт не е за хора със слаби нерви, слаби пикочни мехури, или елементарни познания по правопис и граматика... :twisted: )

Послепис - прегледах страницата... Ами какво да ви кажа - най-вероятно е гавра със християнския фундаментализъм, сътворена от някой като нас, а не сериозна изцепка на религиозен фанатик... За справка - прегледайте я цялата, обърнете внимание на гиф-чето със шиб... ъ-ъ, бичуването, надписа "This is not a joke" в края на сайта (изписан със весели разноцветни букви), връзките във края - има линк към Landoverbaptist.com, който си е жива антифундаменталистка пародия (във магазина им има лепенки за коли с надписи от рода на "Heretic", "Atheist", както и "Jeasus was a Liberal Jew" и "Support Your Local Pedophile - Support The Protestant Church" ;-)) Да не говорим и за твърдението, изписано с главни букви - пералните машини с прозрачен люк са нечестиво изкушение. Обаче изображенията рулират, и смятам да си ги сейвна до едно... Пламъците са страхотни ;-)

А, да - и сайта съдържа откъсчето, което е преведено и публикувано в раздела "Хумор" на нашия портал.
Daggerstab. Скромно ламе.
Списъкът на българските ролеви проекти... (отдавна неподдържан)

Потребителски аватар
Yolly
Мнения: 152
Регистриран: съб апр 13, 2002 1:08 pm
Местоположение: квартира
Контакти:

Мнение от Yolly » пон юли 12, 2004 8:55 am

Аз пък си мисля, че човекът говори напълно сериозно. И не ми е тъжно, а едва ли не ми се гади.
(Лично мнение) Християнските фундаменталисти са най-откачените копелета, които някога съм виждал! Гледах няколко предавания по Discovery преди време и да пукна ако точно тия... същества не бяха най-върлите сектанти - изключително ограничени, изключително агресивни и мноого, ама мнооого ударени в главата. Честно - класификации от рода на тези, които се срещат на сайта, съм ги чувал вече по предаванията, на които съм попадал. Откакто гледах едно предаване за християните и сатанистите (интервюта, история, анализи) почти залюбих тая овчица сатаниста. Че те само си играят на свещи и рога. За сметка на това християнските фанатици мислят с вили и факли и то съвсем сериозно. Уверен съм, че автора на сайта се пени като си мисли по темата...
Както и да е. Като става дума за забавни неща - вижте в оная част малко по-надолу, дето пише нещо от сорта "Други неща, които за децата ви трябва да са забранени" (така де, вие ги гледахте)... любимите са ми обяснението на феминизма ("ако жените си стоят вкъщи няма да има безработица"), също забраните на "Смърфовете" и "Бийвъс и Бътхед". Сигурно има и още такива захарчета, ама не съм прочел всичко.
"You're listening to Magic FM. Pick a station, any station!"

Потребителски аватар
Daggerstab
Мнения: 170
Регистриран: съб яну 19, 2002 12:49 pm
Контакти:

Мнение от Daggerstab » пон юли 12, 2004 5:50 pm

Хъм, погледни www.chrchbg.com, и после приказвай какво е сериозно...;-)

Дали някой е седнал сериозно да го разгледа тоя сайт? Не само страничката с глупостите - цъкнете на дявола горе вляво, и ще ви препрати към главната страница. Има подсайт за Американо-Финландската дружба, призоваващ Буш да бъде преизбран... във Финландия!!! След още едно цъкване на скатан по страницата линк се озовах на истинския сайт на автора. Човека си е наш брат - Водещ, писал е разни статии, описва стила си на водене.... Да не говорим за подстраници от рода на "101 reasons to hate USA / Christians".

Както казах, има и връзка към landoverbaptist.com, който си е жива гавра. Ако някой вярва, че там са сериозно вярващи.... трябва да се прегледа при психиатър.
Daggerstab. Скромно ламе.
Списъкът на българските ролеви проекти... (отдавна неподдържан)

Отговори

Върни се в “Общи Приказки”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост