Неща, направили ви впечатление, били те

Форум, предназначен за всякакви свързани и несвързани с ролевите игри теми - можете да обсъждате всичко в рамките на правилата на форума.
AZLK
Мнения: 3
Регистриран: ср юли 11, 2012 10:54 pm

Неща, направили ви впечатление, били те

Мнение от AZLK » ср юни 22, 2016 11:08 am

филми и книги или случки от реалния живот.
"Обменът" в тази тема се извършва по два начина.
Първият касае хора, които имат сходен поглед над живота- понеже един човек няма как да прочете всички книги, да посети всички събития/изложения(някои може да бъдат и в чужбина и евентуално ние вместо да отидем 5 човека на 1, да се комбинираме и да отиде по 1 на всяко от 5-те, като после всеки сподели нещата, които е видял), той си остава ограничен до собствения непосредствен досег.
Вторият начин касае хора, които имат доста различни житейски възгледи- тук разглежданото е известно и на двете страни и това, което се "обменя" е погледът над въпросно произведение/случка.
Наскоро даваха по телевизията някакъв на възраст над 50, който е получил инфаркт и като го питаха защо не е ходил никога на профилактичен преглед, той им отговори нещо от типа на това, че нямало причина- в смисъл, че нищо не го било боляло/не се бил чувствал зле.
Та си мисля, може би се изисква и от страна на читателя да направи нещо, аз дори съм имал случаи, когато хора ми разказват виц и се заливат от смях, ама с тази подробност, че вицът се отнася и до тях и конкретно доста лоша черта от характера им, определяща курса на развитие на техния живот.
Поради това аз съм на мнение, че човек е в състояние сам да вземе решението да се "капсулира" (нищо да не може да достигне до него) и да мине през живота като онези, които ги возят на катафалка.
Донякъде и затова използвах думата "впечатление" в заглавието на темата- то за мен е някакво начало, което може да доведе до нещо последващо.

s7efani
Мнения: 3
Регистриран: нед юли 03, 2016 9:41 pm

Re: Неща, направили ви впечатление, били те

Мнение от s7efani » нед юли 03, 2016 9:46 pm

Нещо не мога да разбера смисъла на тази игра ли е какво е?
Мястото на жената е в леглото.........гола

Потребителски аватар
pepimili
Мнения: 10
Регистриран: пон юли 11, 2016 5:50 pm
Контакти:

Re: Неща, направили ви впечатление, били те

Мнение от pepimili » вт юли 26, 2016 3:20 pm

Аз също не разбирам цялостния замисъл на играта?
Не хаби думи за онзи, с когото е безполезно да се говори.
https://www.keranova.org/

Отговори

Върни се в “Общи Приказки”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост