Форумната платформа беше обновена на версия phpbb 3.2. За повече информация моля посетете следната тема

Форумен плейтест на Exalted 3.0 по изтеклите правила

Форум за форумите. Това е мястото където можете да предложите създаването на нов форум, да обсъждате вече съществуващите или да съобщите за бъг/грешка в тях. Това е място, посветено на форумите и участниците в тях. Също, тук се организират мероприятия на RpgBG.net - национални и регионални срещи и т.н.
Потребителски аватар
Azmodael
Мнения: 2702
Регистриран: чет юни 03, 2004 9:10 pm
Местоположение: Майна таун
Контакти:

Форумен плейтест на Exalted 3.0 по изтеклите правила

Мнение от Azmodael » ср юли 01, 2015 2:25 pm

В момента прояверявам за интерес към форумна игра по изтеклите правила за новата ревизия на Екзалтед. Водещ съм аз, AngerNogar засега е първият заявил интерес за участие.

Условията

Играта ще се проведе на международния портал за форумни игри Myth-Weavers поради удобствата (като автоматизиран зарометач) които този сайт притежава. Ако съберем достатъчно българи играта ще е на български език, в противен случай на английски.

Героите ще са млади солари създадени по правилата за Chargen описани в книгата.

Всички играчи трябва да прочетат поне един път основните правила на новата ревизия, както и да създадат героите си сами.
Ще помагам когато се налага. Освен това предлагам на всеки, който не му се четат и избират чармове аз да избера чармове за героя му според описанието за способностите на героя, което ми е дал при положение, че всичко останало си го е направил сам.Трябва да отбележа обаче, че новата структура на чармовите дървета дават достъп само до няколко чарма за стартови герои във всички дървета без едно. Така, че въпреки че във всяко дърво има над 20 чарма реално избора е сведен до поносим минимум.

Засега регионът в който планирам да се движи историята е север-севроизток, което ще рече Хаслантийската Лига и Халта, но това са само мои предварителни мисли. Ако имате желание за друг регион може да се промени. Абе ще го измислим, само желание да има :)

Битките срещу essence users, които би трябвало да са малко на брой, ще трябва най-вероятно да ги водим real time в скайп /или ще се точат ужасно бавно чисто форумно/.

Та така, кой е навит?

Отговори

Върни се в “Метафорум”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта