skycycle написа:
Колкото до качеството на самата игра и сравняването и с Age of Mythology, просто нямам думи - това са две НАПЪЛНО различни игри, с коренно различен замисъл, бюджет и екип стоящ зад тях (кашлюк, кашлюк, Microsoft)...
Тъй - от казаното по-горе съм съгласен само че са две различни игри с различен замисъл. Мен като потребител хич не ме интересува бюджета и екипа на разработчиците, още по-малко пък кой стои зад тях - ама въобще не ме е**. Аз искам да знам за какво си давам 30-те лева и очаквам това, за което ги давам наистина да струва 30 лева. Това, че Haemimont продават под себестойността на продукта също въобще не ме грее - да я бяха пуснали за 130 лв, пак щях да я купя (поради известно стечение на обстоятелствата).
Колкото до разочарованието ми от превода - ами имам само българската версия. Може би мог ада я пусна и на английски, но нямах време да се занимавам с това. Но ако и там тембъра на гласовете е толкова малоумен...
А и не разбрах защо трябва да се радвам, че пускат дадена игра на български? Не живеем в светлото комунистическо бъдеще - всичко е бизнес! Щом Haemimont пускат игра на български - очаквам да са си преценили правилно разходите и очакваните приходи. Но да им ръкопляскам само за това - не, благодаря. За мен геройството им не е в пускането на "преведена" версия на Celtic Kings, а в това, че играта стана №1 в Испания - евала им правя за това (не мога да викам на черното бяло)
P.S. Докато купувах Celtic Kings ми направи впечатление, че Baldur's Gate струва само 19,90