Форумната платформа беше обновена на версия phpbb 3.2. За повече информация моля посетете следната тема

[Игрова] Епизод ІІ: Датарийски Култ

Star Wars Saga Edition Game.
Потребителски аватар
херцог Авис
Форумно Зло
Мнения: 5206
Регистриран: нед фев 16, 2003 1:10 am
Местоположение: където сваря
Контакти:

[Игрова] Епизод ІІ: Датарийски Култ

Мнение от херцог Авис » пон юни 30, 2008 12:29 am

Там там тарарара там тарарара там тарарара ... :lol:

Междузвездни Войни: Златният Век

Епизод ІІ: Датарийски Култ


Много много отдавна в една далечна галактика ...

Галактиката бавно се възстановява от ужасите на Войната на Клонингите. Мъдрото правителство на Галактическата Империя полага активни усилия да възвърни някогашната слава и просперитет на Републиката. Къде със сила, а къде с мирни методи тя една по една възвръща сепаратистките системи в лоното на Републиката. Набирайки съли под знака на мира и обединението, понякога обаче Империята е принудена да действа твърдо и без отлагане. Стотици от сепаратистките системи са поставени под строго ембарго, ограничаващо понякога вноса не само на луксозни стоки, но и суровини от първа необходимост.

Докато имперските дипломати се стремят да урегулират конфликтите по бърз и мирен начин, за да избегнат или поне да съкратят неудобствата причинени на местното население от наложеното ембарго, амбициозни и алчни хора постоянно провалят плановете им. Контрабандистите на най-различни стоки , виждайки изгода в продажбата на товарите си по завишените цени на блокираните светове, създават изкуствен минимален баланс, който дава основание на сепаратистите да се надяват на оцеляване без помоща на Империята. Те често намират взаимната изгода в контактите със покварените местни власти и поддържат агонията на мирното население, страдащо от блокадата.

Правителството на Империята е принудено да признае, че в самото си сърце, тя крие най-големият враг на Демокрацията и Републиката - човешката алчност и егоизъм. Една нова война се задава. Война без епични битки, но война създаваща свои герои.


* * *

Вратата, издавайки стържещ звук, се плъзна встрани и през прага прекрачи инструктор Тарс. След него в стаята влезе непознат мъж на средна възраст с къса сива като пепел коса и уморени сиви очи. На лицето му беше кацнала една от онези усмивки, които бюрократите си лепват по време на разговор, който явно не ги интерисува ... чисто от добро възпитание. По богато украсената роба с покрой по последна куроскантска мода, си личеше че е столичен бюрократ с добро положение или поне такъв, който иска да оставя такова впечатление.

- Доброволци! - изграчи инструкторът, докато Сорен, Карак и Райндъл се подреждаха в редица бутайки се, а Валден мърмореше нещо под носа си до тях, изпитвайки явно проблеми със закопчаването на колана на чисто новичките им тъмнозелени униформи, донесени миналата сутрин - Представям Ви, съветник Каспар Тибаба, член на муниципалния съвет на Нартрана. По заповед на Доброволческия Център Вие времено преминавате под прякото командване на съветник Тибаба. Сър!

Тарс отсечено кимна на съветника в знак , че е дошъл ред за неговото излизане на сцената.

- Здравейте, господа! - гласът на съветника погали с мекотата ушите на доброволците, особенно след сухото дране на инструктора - Доброволческия Център бяха така любезни да предоставят бойна група на разположението на муниципалния съвет. Тъй като вие по стечение на обстоятелства се намирате на Орто Плутония, а и защото лично инструктор Тарс даде много добри препоръки на уменията ви, Доброволческият Центръ прицени, че именно вие трябва да ни помогнете с решаването на един наш местен проблем. Затова ви каня любезно утре сутринта на инсктруктаж по мисията в Двореца на Общините. Там майор Рорворр ще ви даде по-подробни инструкции. Това което мога да кажа аз сега, то е че ви предстои още едно пътуване в нашите джунгли. Там ще трябва да намерите и унищожите базата на контрабантисти, занимаващи се с износ на редки животински видове. Надявам се, че вие ще оправдаете високото мнение на инструктор Тарс и ще спечелите признателността на жителите на Нартрана.

- Имате днешния ден да се подготвите за мисията, доброволци. - заграчи отново Тарс - Ако ви трябва екипировка, можете да закупите такава в складовете на казармите. Ако не намерите това което Ви трябва там. Можете да пробвате при тарговците в града. Утре сутринта да сте точни за инструктажа. Някакви въпроси?

[sblock]Датарий - парична единица (кредит) в Старата Република.[/sblock]

Потребителски аватар
xsmind
Студио Х
Мнения: 4123
Регистриран: чет май 02, 2002 11:44 pm
Местоположение: R'lyeh
Контакти:

Мнение от xsmind » пон юни 30, 2008 12:02 pm

Сорен опитваше да измисли някакъв заядлив коментар с който да ядоса съветника, но не успяваше. Все едно му говореше баща му, обяснявайки колко е важно да отиде да учи в медицинска академия. Как е възможно всички бюрократи да са еднакви и да се държат по един и същ начин. От висшите на Корусант, до най-обикновените на някакъв забутан свят, всичките едни и същи. Депресиращо!

Потребителски аватар
CONAN
Варварин
Мнения: 8810
Регистриран: пон яну 27, 2003 7:21 pm
Местоположение: Кимерия
Контакти:

Мнение от CONAN » вт юли 01, 2008 4:55 pm

- Ако ще имаме въпроси, ще ги зададем щом получим по-детайлни инструкции. На тази обща информация няма какво да се пита. - отвърна Валден, обънал глава някъде встрани от събеседниците си, но съсредоточил поглед върху командира си.
The past is a rudder to guide us, not an anchor to hold us back.

Потребителски аватар
Azmodael
Мнения: 2702
Регистриран: чет юни 03, 2004 9:10 pm
Местоположение: Майна таун
Контакти:

Мнение от Azmodael » вт юли 01, 2008 5:07 pm

-Какво е заплащането за мисията?

Потребителски аватар
херцог Авис
Форумно Зло
Мнения: 5206
Регистриран: нед фев 16, 2003 1:10 am
Местоположение: където сваря
Контакти:

Мнение от херцог Авис » вт юли 01, 2008 5:20 pm

Инструктурът и съветника заедно изгледаха Ранд с учудени погледи. Първи се окопити Тарс и процеди през зъби:

- Доброволец, Вие не сте наемници. Вие сте доброволно постъпили на служба към Империята войници. Не ви се полага заплащане на мисия. Полага ви се периодична заплата, чийто размер се определя от Имперски Доброволческия Център. Някакви други глупави въпроси, доброволец?

Потребителски аватар
Azmodael
Мнения: 2702
Регистриран: чет юни 03, 2004 9:10 pm
Местоположение: Майна таун
Контакти:

Мнение от Azmodael » вт юли 01, 2008 5:24 pm

Ранд се свива уплашено.

-Ннне, сър!

Потребителски аватар
херцог Авис
Форумно Зло
Мнения: 5206
Регистриран: нед фев 16, 2003 1:10 am
Местоположение: където сваря
Контакти:

Мнение от херцог Авис » вт юли 01, 2008 5:59 pm

Съветникът, чието лице беше променило изражението си от незаинтерисевано-дружелюбно, до презрително-безразлично, се поклони на редичката доброволци и излезе от стаята. Инструктурът премина по редичката още веднъж с гневен поглед, проблесна с очи срещу Ранд , потресе мълчаливо стиснат юмрук под носа му и последва съветника, оставяйки доброволците сами. Вратата със скрежет се затвори след посетителите.

Потребителски аватар
xsmind
Студио Х
Мнения: 4123
Регистриран: чет май 02, 2002 11:44 pm
Местоположение: R'lyeh
Контакти:

Мнение от xsmind » вт юли 01, 2008 6:03 pm

Сорен малко закъсня със заядливата забележка и я каза на затварящата се врата.

- Дай поне по един медал после да дъвчем, като няма допълнително заплащане.

Потребителски аватар
CONAN
Варварин
Мнения: 8810
Регистриран: пон яну 27, 2003 7:21 pm
Местоположение: Кимерия
Контакти:

Мнение от CONAN » вт юли 01, 2008 6:18 pm

Бюрократична банта. - рече Валден леко усмихнат.
The past is a rudder to guide us, not an anchor to hold us back.

Потребителски аватар
Ambartanen
Мнения: 1516
Регистриран: чет авг 14, 2003 11:03 pm
Местоположение: NYC

Мнение от Ambartanen » ср юли 02, 2008 5:44 pm

Карак кимна в съгласие.
- Човек би си помислил, че след като доброволно сме се записали да им вършим черната работа, ще имат приличието поне да се отнасят малко по добре...


Скоро след това младежът бе забравил за случката напълно, но настроението му не се подобри. Той прекара цялата вечер в леглото си, а загрижената физиономия така и не напусна лицето му, докато въртеше гранатата умислено. Контраста между сегашното му настроение и едвам сдържаното нетърпение от преди първата им мисия бе огромен.

Потребителски аватар
херцог Авис
Форумно Зло
Мнения: 5206
Регистриран: нед фев 16, 2003 1:10 am
Местоположение: където сваря
Контакти:

Мнение от херцог Авис » ср юли 02, 2008 10:20 pm

* * *

Панорамният прозорец разкриваше пред тях вълшебна гледка. Дворецът на Общините бе кацнал на издигната платформа право над живописен залив. Ранните сутрешни лъчи все още съвсем леко посребряваха морската повърхност, а бреговете на залива бяха покрити с гъсти тропически гори, които отвън изглеждаха много по-дружелюбни, отколкото отвътре. Ята разноцветни птици прелитаха над ширналите се горски простори, отвреме на време прекосявайки пътя на самотна чайка и с весело чуруликане се пръсваха, подгонени от грозният й грач. От време на време някое ято прелиташе пред самия екран на прозореца, радвайки окото на събралите се в залата.

В ъгъла на залата тихо бръмчеше холо-образът на съветник Тибаба. Всички бяха сигурни че е пуснат запис, защото откакто бяха започнали брифинга и Тибаба завери , че само ще наблюдава от любопитство, защото нищо не разбира от тия неща, от тогава образут му не помръзна седейки във невидимото кресло.

В средата се намираше басейн с диаметър около 4 местра , изпълнен със прозрачна течност, която явно под въздествието на силови полета при необходимост се извиваше нагоре оформяйки части от ландшафта на планетата и придобиваше съответните цветове. Върху тази екзотична карта в момента се отобразяваше част от джунгла , през която си пробиваше път тясно сечище, дълго и извиващо се като змия и стигащо до към средата на картата-басейн.

Групата се беше подредила около картата, а срлед тях стоеше нисък младеж, облечен в цивилни дрехи, и размахвайки с ръце към картата обясняваше:

- Та, значи, жителите на това село бяха решили да прокарат път през джунглата, защото иначе за да карат стоки от града товарните катери трябва да заобикалят половин ден нос Секвола, а по суша с товарни шейни може да се стига до града буквално за 2-3 часа. И така, те получиха разрешението да прокарват микро-магистрала за шейните до вътрешна артерия А12. Почнаха да разчистват пътя със собствени сили, за да може след това по просеката да прекарат поляризирания релс, обаче, да му се не види, попадат на база на контрабандисти. Тия ми ти главорези въоръжени до зъби взеха страха на секачите, че и на цяла колония. Даже имаше един ранен от колонистите. Колонистите веднага "А-у, помощ! Убиват и грабят ни!" Муниципалния съвет дори не им погледна случая и го препрати към градската полиция. Обаче, они ти ми дървари, викат: "Съжеляваме, благородни господа, обаче колониалната сигурност не е наш профил. Оправяйте се сами!"

Рорворр си пое дъх за момент:

- Та така . И върнаха въпроса отново в съвета. Съвета няма какво да прави и връща въпроса отново в колонията. И нашите старейшини викат : "Ми тогава дайте ни оръжие, да се защитаваме сами." А съвета вика: "Сами това е много хубаво, Обаче оръжие нямаме." И така набързо гласуваха решение за създаване на колониална милиция. Мен, като местен кадър познаващ околностите, от сержант ме направиха майор и командир на милицията. И сега ето ме майор, с трима редници подчинени. И това ни е цялата колониална милицияа разбираш ли. Да се пукне хътянин от смях е цялата история. На цялата армия имаме два спортни бластера и три виброножа въоръжение, и то щото сами сме си ги събрали от старците, дето си ги пазят от последния сняг по екватора. Та хубаво че сте вие и Империята, иначе така и щях да си милиционерствам или докато не ме застрелят контрабандистите, или докато не ме пребият колонистите.

Младежът намигна на групата и обръщайки се към холограмата на съветника произнесе:

- Нали така, съветник? - изчака за момент отговор, който естествено не последва, и продължи - Ето, и съветник Тибаба подтвърждава!

- Та така, това което знаем засега , е че базата на контрабандистите е в един стар храм на някакво забравено от векове божество. Точната бройка също не знаем, то от време на време , на през ден-два от там излизат ловни дружинки от по 3-4 души. Мисля че това е всичко което мога да Ви кажа, ако се сетите нещо питайте - може пък и да съэм пропуснал нещо.

Потребителски аватар
xsmind
Студио Х
Мнения: 4123
Регистриран: чет май 02, 2002 11:44 pm
Местоположение: R'lyeh
Контакти:

Мнение от xsmind » чет юли 03, 2008 1:03 am

- Пропусна да споменеш, какво пиеш на закуска, та придобиваш жизнерадостно настроение за цял ден. Сещам се един два амфетамина, за тази цел, но все нелегални. Всъщност, какво очакваш от нас? Да отидем да избием контрабандистите ли? Съществуват такива случаи, учил съм в академията, когато трябва да съобщят смущаваща новина, придобиват необичайна веселост и опитват да омаловажат сериозността на ситуацията. Сигурно щеше да споменеш, между другото, че можем да стреляме на месо, стига да поемем отговорността, защото ти не поемаш такава, нали? След това, ще забравиш, че изобщо нещо такова се е случвало, но уви, жертвите ще ти тежат на съвестта и ще ти трябва все по-голяма доза успокоение, веселостта ще се превърне в нервност и докато се усетиш, ще те налегне депресията! - Сорен завърши театралното си изпълнение с повдигане на интонацията и сериозен втренчен в младежа поглед.

Потребителски аватар
херцог Авис
Форумно Зло
Мнения: 5206
Регистриран: нед фев 16, 2003 1:10 am
Местоположение: където сваря
Контакти:

Мнение от херцог Авис » чет юли 03, 2008 1:13 am

"Майор" Рорворр изслуша Сорен със зяпнала уста, и след като се окопити ...:

- Хей, хей, човече, дай по-леко. Аз съм отраснал в предградията. Не съм завършвал Курускантско Даскало. Казано ми е да Ви кажа какво знам. Какво ще правите, и по кого ще стреляте си е Ваша работа. Вие сте голямата работа тук.Дядо ми, лека му тиня, беше мъдър човек. Той казваше - ученето дава избор. Е, ние тука избор нямаме. Като ни кажат оправете се с разбойниците, разбираме че трябва да идем и да ги прибием, преди те да са прибили нас. И хич не ми е жал за тия отрепки. Ако можех - сам щях да им пръсна главите. Ама всеки си върши квато му е работата - аз насочвам, Вие решавате проблема. Това е положението, мой човек.

Потребителски аватар
CONAN
Варварин
Мнения: 8810
Регистриран: пон яну 27, 2003 7:21 pm
Местоположение: Кимерия
Контакти:

Мнение от CONAN » чет юли 03, 2008 11:16 am

Валден беше обърнал поглед към човека:
- Надявам се разбирате, че количеството информация е нищожно. Не ни интересуват защо и какво сте правили, съчувствието няма да е от полза. Колко са контрабандистите явно не знаете, но с какво са въоръжени, имат ли транспорт който да е бил забелязан в района на базата. Трябва да сме подготвени адекватно ако искаме да се разправим по един или друг начин с тях. Освен това незнам защо проклетия команден кораб не бомбандира храма и да пробие достатъчно дълбок кратер в зоната...
The past is a rudder to guide us, not an anchor to hold us back.

Потребителски аватар
херцог Авис
Форумно Зло
Мнения: 5206
Регистриран: нед фев 16, 2003 1:10 am
Местоположение: където сваря
Контакти:

Мнение от херцог Авис » чет юли 03, 2008 11:33 am

- Не, не товя не е умно, мой човек. Времето тук е горещо. Запали ли се джунглата, ще има да гори до края на годината. Това ще е позле от всичките бандити в галактиката. Иначе, вярно че забравих за оръжията. Не сме забелязали нежко въоръжение, от излизащите повечето бяха със спортни ловни пушки и бластерни пистолети. Но има възможност вътре да има и по-тежко въоръжени.

Потребителски аватар
CONAN
Варварин
Мнения: 8810
Регистриран: пон яну 27, 2003 7:21 pm
Местоположение: Кимерия
Контакти:

Мнение от CONAN » чет юли 03, 2008 12:11 pm

Джунглата както може да се запали, така може и да се загаси. Флота разполага с достатъчно оръжия с ограничено действие за да разруши храма, но както и да е. - Валден беше скръстил ръце пред гърдите и може би се беше загледал в тавана. - Имам една идея която може да проработи, без да се наложи да се стига до престрелки и жертви от двете страни. Ще ни трябва вашето съдействие. Искаме да ни предоставите превозно средство с опознавателни знаци на вас и на Империята възможно най-бързо и шофьор който да ни закара до мястото. Трябва да осъществим контакт с контрабандистите. Преди да се стреля трябва да се пита. Иначе може да възникнат неприятно ситуации... Е, какво ще кажете?
The past is a rudder to guide us, not an anchor to hold us back.

Потребителски аватар
херцог Авис
Форумно Зло
Мнения: 5206
Регистриран: нед фев 16, 2003 1:10 am
Местоположение: където сваря
Контакти:

Мнение от херцог Авис » чет юли 03, 2008 1:33 pm

- Ами Вие си знаете работата. - "майорът" се замисли , поче са се по брадичката - За опознавателни знаци на империята незнам от къде може да се намери. Колониалната милиция свои опознавателни знаци няма .... то ние още и униформи нямаме, де. Но мога да се опитам да уредя един спидър със опознавателните знаци на муниципалната полиция. Но има един проблем - няма как да го закараме до колонията. Аз имах идеята да ви заведа до колонията със катер и след това да ви намеря спидър на някой от местните до края на просеката ...

Потребителски аватар
CONAN
Варварин
Мнения: 8810
Регистриран: пон яну 27, 2003 7:21 pm
Местоположение: Кимерия
Контакти:

Мнение от CONAN » чет юли 03, 2008 1:58 pm

Валден се замисли малко:
- Важно е да бъдем откарани до мястото на контрабандистите и да приближим открито. Предлагам да дадем един шанс за решаване на ситуацията безкръвно. Ако не успеем - и сви рамене - нямам нищо против излишното насилие.
Той се наведе над масата сякаш оглеждаше терена.
-Има ли как да се свържете с контрабандистите за да знаят че идваме? Не искам някой веселяк да ни обстреля преди да имаме възможност да говорим с тях.
The past is a rudder to guide us, not an anchor to hold us back.

Потребителски аватар
херцог Авис
Форумно Зло
Мнения: 5206
Регистриран: нед фев 16, 2003 1:10 am
Местоположение: където сваря
Контакти:

Мнение от херцог Авис » чет юли 03, 2008 2:06 pm

- Никакви начини. Никой дори не се опитвал да води преговори с тях. Те просто открахи огън по секачите. А след това няколко пъти правеха поразии в околностите на селото ... поне така разправят нашите де. Макар че според мен онзи спидър на Кроск и без това не е мърдал от около 10 години и контрабандистите нямат нищо общо с неговите "повреди".

Потребителски аватар
CONAN
Варварин
Мнения: 8810
Регистриран: пон яну 27, 2003 7:21 pm
Местоположение: Кимерия
Контакти:

Мнение от CONAN » чет юли 03, 2008 2:53 pm

-Трябва да осъществим контакт с контрабандистите... - рече двусмислено Валден.
The past is a rudder to guide us, not an anchor to hold us back.

Потребителски аватар
xsmind
Студио Х
Мнения: 4123
Регистриран: чет май 02, 2002 11:44 pm
Местоположение: R'lyeh
Контакти:

Мнение от xsmind » чет юли 03, 2008 3:01 pm

- Ако те започват разговора с бластерна стрелба ще е трудно. Не мога да повярвам, че ще има контрабандистко гнездо и те няма да имат сподвижници в градовете наоколо. Почти сигурен съм, че можем да изкопчим много повече информация за тях в някоя кръчма. Ти, Рорвор, падаш ли си по кръчмите?

Потребителски аватар
CONAN
Варварин
Мнения: 8810
Регистриран: пон яну 27, 2003 7:21 pm
Местоположение: Кимерия
Контакти:

Мнение от CONAN » чет юли 03, 2008 3:14 pm

-Това е добра идея... Ако намерим някоя свръзка ще можем да уредим да говорим с тях. Или да намерим начин да се промъкнем незабелязано. Аз лично предпочитам да опитам да говоря с тях. Вие на какво мнение сте? - и се обърна към спътниците си.
The past is a rudder to guide us, not an anchor to hold us back.

Потребителски аватар
херцог Авис
Форумно Зло
Мнения: 5206
Регистриран: нед фев 16, 2003 1:10 am
Местоположение: където сваря
Контакти:

Мнение от херцог Авис » чет юли 03, 2008 3:28 pm

Рорворр повдигна рамене:

- Ми ходя от време на време в колониалната кантина. Обаче тя колонията не е голяма всички се познават там и не съм виждал непознати лица в кръчмата. Обаче има логика в това което казвате. Все някой ги снабдява с продоволствие. Вече от седмица ги наблюдаваме и засега не е идвал кораб да ги снабдява. Така че или кораба идва рядко и те държат огромни запаси в храма или някой от местните ги снабдява.

Потребителски аватар
xsmind
Студио Х
Мнения: 4123
Регистриран: чет май 02, 2002 11:44 pm
Местоположение: R'lyeh
Контакти:

Мнение от xsmind » чет юли 03, 2008 4:12 pm

- Не е задължително корабът да идва точно там. Освен това ти сам каза, че там е неподходящо за път, какво остава за площадка за кацане. Карти имате ли на тази местност, снимки от орбита, възможно ли е да има подземен проход тръгващ от храма и излизащ някъде другаде?

Потребителски аватар
херцог Авис
Форумно Зло
Мнения: 5206
Регистриран: нед фев 16, 2003 1:10 am
Местоположение: където сваря
Контакти:

Мнение от херцог Авис » чет юли 03, 2008 4:16 pm

- То никой даже не знаеше че има храм там, камо ли за подземни ходове. Но иначе входа на храма излиза към поляна, достатъчно широка за кацане на малък товарен звездолет. Има и следи от кацане. Но засега не сме наблюдавали пристигане или излитане от там.

Потребителски аватар
Ambartanen
Мнения: 1516
Регистриран: чет авг 14, 2003 11:03 pm
Местоположение: NYC

Мнение от Ambartanen » чет юли 03, 2008 4:42 pm

- Споменът от последната ми "ваканция" в бакта танка е твърде пресен, за да се бутам в ненужни престрелки... Ако намерим малко по-мирен начин да оправим ситуацията, ще се радвам.

- Ей, Рорворр, аз така и не разбрах защо решихте, че са контрабандисти. Ааа, да, и по-важното, досега всъщност наранили ли са някого?

Потребителски аватар
херцог Авис
Форумно Зло
Мнения: 5206
Регистриран: нед фев 16, 2003 1:10 am
Местоположение: където сваря
Контакти:

Мнение от херцог Авис » чет юли 03, 2008 5:11 pm

- Ами както казах, няколко пъти от там излизаха ловни дружинки. Връщаха се със зашеметени виирмоци. Тези зверове са доста търсени от разни богаташи. Доколкото знам могат да се намерят само на Орто Плутония и Набу. И на двете планети ловът им е забранен. Мисля, че това ги прави един вид контрабандисти. Иначе бяха ранили един от секачите.

- А ето и сателитната снимка с максимум увеличение....
- "майорът" набра на пулта някаква комбинация, и течната карта се фокусира и увеличи върху малка полянка насред джунглата.

[sblock]Сателитната снимка[/sblock]

Потребителски аватар
xsmind
Студио Х
Мнения: 4123
Регистриран: чет май 02, 2002 11:44 pm
Местоположение: R'lyeh
Контакти:

Мнение от xsmind » пет юли 04, 2008 5:51 pm

- Явно ще трябва сами да си разузнаем терена. Колко далеч от колонията е базата? Ще можем ли за една нощ да отидем дотам, да огледаме и да се върнем до сутринта. Пък може и да намерим някой, който да разпитаме.

Потребителски аватар
херцог Авис
Форумно Зло
Мнения: 5206
Регистриран: нед фев 16, 2003 1:10 am
Местоположение: където сваря
Контакти:

Мнение от херцог Авис » пет юли 04, 2008 6:00 pm

- Просеката излиза буквално до поляната на храма. Със спидър от колонията до там се стига за около 20 минути.

Потребителски аватар
Azmodael
Мнения: 2702
Регистриран: чет юни 03, 2004 9:10 pm
Местоположение: Майна таун
Контакти:

Мнение от Azmodael » пет юли 04, 2008 6:18 pm

-А колко предполагате, че са тези контрабандисти и колко добре въоръжени? Едни и същи хора ли ходят на лов или се сменят? Пещерата има ли други изходи, те разполагат ли с някакъв транспорт?

По предварителен разчет най-разумно ми изглежда да причакаме ловната гдружинка в засада и след като ги елеминираме да се превъоръжим от тях, ако носят по-добри оръжия, и да навлезем в храма. Изненадата засега е най-ценният съюзник на нашата малка групичка.

Заключена

Върни се в “Междузвездни Войни: Златният Век”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост