Форумната платформа беше обновена на версия phpbb 3.2. За повече информация моля посетете следната тема
RIFT
Re: Random гейм новини:
3 дена... пидали.
Какво ще видя за три дни.
Какво ще видя за три дни.

The past is a rudder to guide us, not an anchor to hold us back.
Morbeo написа:Утре почва следващия етап на RIFT бетата, който няма ключ е папур.

Сигурно си объркан от това, че Рифт правят бета, а не демо презентация. Основната им цел е да си тестват играта, затова още от миналата година има кратки, фокусирани тестове. Предвид че не трият героите между всяка стъпка, който се е интересувал е имал възможността да види една доста голяма част от играта.CONAN написа:Какво ще видя за три дни.
Дори сега да почнеш, за три дни може да видиш основните неща, ако се приеме че тези три дни ще играеш само Рифт - стартова зона, идея на класовете и фракциите, рифтове, инвейжъни, артифакти, може би дори малко пвп.
ум колкото на замажан синигер
- CTAHuMuP
- Self-righteous
- Регистриран: нед фев 17, 2002 8:33 pm
Кво беше това Рифт, нещо много яко и известно ли е, щом който няма ключ е папур?
Какво е това уклон, накъде клони и като клони, пада ли?
За разлика от отмъщението, наредбата е ястие, което се сервира най-добре горещо.
За разлика от отмъщението, наредбата е ястие, което се сервира най-добре горещо.
Клонинг на WoW.
Клонинг на клонинга на клонинг. Каква липса на оригиналност.CONAN написа:Клонинг на WoW.

Мисля че тази част е relevant to Miro's interests.
Полишната е до н-та степен, и има интересна клас система, плюс некви инвазии, това са и селинг пойнтовете.
Не бих си я купил, но мисля да се насладя на оставащите 3 бета евента
Не бих си я купил, но мисля да се насладя на оставащите 3 бета евента

Аз съм гледал 3 филмчета от тази игра, едно от които интрото.
Най-големия selling point освен полишването (незнам доколко е така) е, че може да ролнеш друг билд без никакъв проблем и имаш тон възможности да комбинираш различните класове, подобно на Guild Wars. Няма проблем да играя един тип Боен клас и да сменя на друг.
Незнам как стоят въпросите с итемизацията и до колко всъщност имаш тази свобода.
ПС: Ако може модератора да отдели постовете в отделна Рифт тема.
Най-големия selling point освен полишването (незнам доколко е така) е, че може да ролнеш друг билд без никакъв проблем и имаш тон възможности да комбинираш различните класове, подобно на Guild Wars. Няма проблем да играя един тип Боен клас и да сменя на друг.
Незнам как стоят въпросите с итемизацията и до колко всъщност имаш тази свобода.
ПС: Ако може модератора да отдели постовете в отделна Рифт тема.
Re: RIFT
нА ви
RTNZ-LM36-CXCW-GJCR-W6Z9
Тоя ключ е магически и дава достъп на 25 акаунта до всички останали бети.
RTNZ-LM36-CXCW-GJCR-W6Z9
Тоя ключ е магически и дава достъп на 25 акаунта до всички останали бети.
Или преордър от амазона, чакаш ключа и cancel, така хващаш и някакъв early access (седмица игра преди официалната дата).
Някой ще го играе ли това днеска, да левълнеме някакви прасета а?
Някой ще го играе ли това днеска, да левълнеме някакви прасета а?
Вече са горе. Да налазваме
Hello!
That’s right! We are having so much fun with you in Telara that we have extended the Beta 5 event through Saturday morning at 10 a.m. PST!
Thank you for all of your feedback and we hope you enjoy the extra time in RIFT!
Ако си минимизирал играта, или играеш в Windows mode и нямаш фокус върху нея, щом почнат да те маризят, шорткъта в таскбара почва да мига. Доста удобно. 

- CTAHuMuP
- Self-righteous
- Регистриран: нед фев 17, 2002 8:33 pm
Е ти ся кво. "Няма да играя ЛоЛ, няма да играя ЛоЛ", а пък циклиш някъв ЛоЛ-клонинг. И това се брои, да знаеш. Wave those хлебчета goodbye.
Какво е това уклон, накъде клони и като клони, пада ли?
Не се чуди как да се измъкнеш Миро. Като си правил необмислени облози, поемай си последствията.CTAHuMuP написа:Е ти ся кво. "Няма да играя ЛоЛ, няма да играя ЛоЛ", а пък циклиш някъв ЛоЛ-клонинг. И това се брои, да знаеш. Wave those хлебчета goodbye.
Не се брои въобще.CTAHuMuP написа:Е ти ся кво. "Няма да играя ЛоЛ, няма да играя ЛоЛ", а пък циклиш някъв ЛоЛ-клонинг. И това се брои, да знаеш. Wave those хлебчета goodbye.
Сделката е ако започна да играя пак УоУ, а това значи купуване на катаклизма, месечни такса и т.н. Тази игра не е излязла, играя опън евент и не планирам да си я купувам ever. По никакъв начин не нарушавам договора.
Кои са оригиналните решения? Кажи ми поне 5.
а на мен 10. Иначе не се признава за игра с оригинални решения.