RpgBG.net

Българският Ролеви Форум
Дата и час: Чет Сеп 09, 2010 3:26 am

Часовете са според зоната UTC + 3 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2003 5:29 pm 
 Заглавие: Morrowind
Abe nqma li nqkoi koito da kaje ne6to za morrowinda wse pak igrata e super qka, a i nema golemi iziskwaniq pyrwiqt expansion e qk za wtoriqt ne znam o6te ne moga da si go namerq i nqkoi ako moze da mi prepory4a nqkoe qko RPG.Ako nqkoi ima vyprosi po morrowinda da pita :wink:

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2003 11:05 pm 
 Заглавие:
Self-righteous
Аватар
Играта беше доста пообсъдена когато излезе, а оттогава мина почти година. Затова не виждаш тема за нея тук. Иначе на този адрес можеш да намериш дискусията от старите форуми. Стига да те интересува де.

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2003 11:55 pm 
 Заглавие:
Razbiram 4e igrata ne e ot novite no za smetka na towa izlqzoha 2 expansiona.Pyk i za6to ima tolkova se ob6tuwa tolkowa malko w tezi forumi poslednite razgowori sa ot predi 1 mesec nqma li ni6to tolkoz za obsyjdane :roll: .Nqkoe novo qko RPG preporyki 4e ne6to mi sa swyr6iha igrite pls :?:

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2003 12:31 am 
 Заглавие:
Аватар
За Morrowind смятам че няма кво толкова да се каже освен че играта е перфектна. Има супер история, възможно най-нелинейна, страхотна графика(по принцип Elder Scrolls серията са с няква графика от бъдещето - за да я подкараш на максимални детайли ти трябва много яка и скъпа машина) и звуци и след като я превъртиш можеш да играеш страхотно много време докато ти омръзне. Системата на генериране на героите ти дава страхотна свобода. Абе каквито и суперлативи да кажа за нея ще бъдат малко.

A promise lives within you now

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2003 12:30 pm 
 Заглавие:
Този месец излиза втория експанжън, в който ще можете да играете като върколак (ако искате де) или да избивате върколаци :) От гледна точка на гейм дизайн, фирмата си казва, че тоя ша е най-custom, демек с най-необичайни възможности и решения.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2003 1:23 pm 
 Заглавие:
Igrata e naprawo super syglasen sym a 2-riq expansion opredeleno 6te se haresa na geimarite poradi pravoto na izbor i razli4nite scenarii po koito 6te moje da se minawat questowete :D .Az li4no imam edin wypros kak se minawa samata igra???? :?: Stignah do kraq izbih oniq izrod boginqta mi dade prysten i sled towa??? nali sym izpylnil predskazanieto barierata q nqma kakwo trqbwa da naprawq 4e da izpi6e THE END ili ne6to ot tozi sort.Ili pyk samata igra nema krai?

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2003 1:47 pm 
 Заглавие:
Self-righteous
Аватар
Играта е с отворен край, което значи, че никога не свършва - играеш докато ти писне. Има си главен куест, който ти си минал, и стотици странични куестове - от разните фракции, към които можеш да се присъединиш или от обикновени хорица по пътищата. В играта има всичко, което може да си пожелае един ролеви фен, освен край :).

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2003 2:04 pm 
 Заглавие:
4ove4e blagodarq ti za informaciqta.Ne znam za6to oba4e po4ti nqma igra koqto da sym po4nal i da ne mi se e precakala nqkade radwam se 4e ot wreme na wreme ima izklio4eniq :D Edinstwenoto ot koeto sim razo4arowan e 4e nema da gledam film4e 8) ama nema zna4enie.

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 3 часа [ DST ]