Така! Първо - заглавието си е много добре. Ако обичате, моля, не давайте акъл! :>
После - това, че игрите са хубави и т.н. - добре. Но идеята беше какво да правя с МОЯ сайт, по който си играх доста и който е пълен с линкове към мноого повече от vanilla NetHack, Angband или ADOM?
В крайна сметка сайтът (когато бъде завършен) ще включва и няколко авторски статии. Засега на него има просто едно ОГРОМНО количество информация, линкове, download-и, хумор и т.н., които НЕ са авторски, но са там със всичките му copyright disclaimer-и и credit към оригиналните им автори. Идеята тук е да ви се спести безкрайното ровене из Net-a, (което аз с добра мисъл свърших вместо вас:) и да има един български сайт, на който да има (почти) всичко.
Друг основен момент на сайта, който обаче не знам как би могъл да се развие, е т.нар. Филмотека. Та, има една програма, наречена Demo Workshop. Тази програма позволява прихващане на действието по DOS-екран, натискане не клавиши, промени по екрана и т.н. После това цялото хмм.. "филмче", може да се направи на .exe файл, който да се гледа на всяка машина, без да е нужен Demo Workshop-a. Цялата идея е такава: искате да покажете на другите колко сте велики? Записвате едно 5-10-30 минутно демо на NetHack, ADOM (DOS version) (файловете са с нищожен размер), после пращате и го качваме във Филмотеката на сайта. На мен лично ми се видя добра идея, затова и започнах да се ровя с Demo Workshop-a. Не знам дали ще има ентусиасти, ако има, само по добре.
О, да! На сайта ми я има и ПЪРВАТА ROGUELIKE ИГРА - THE MOTHER OF ALL ROGUELIKES - Rogue! Scary shit! :>
Ако искате да ме питате нещо лично, а и защото аз не съм голям привърженик на форумите, ето една пощичка, на която със сигурност ще отговарям:
lockedavernam@hotmail.com
Туйто! Чакам! :>
P.S. Сега като прочетох пак тая страница на форума, ми прави впечатление, че никъде не се споменава NetHack O.o
Go NetHack, gooo! Най-побърканата и странна игра в жанра, мен ако питате.
"You finish eating your dog. You hear the sound of distant thunder" :>