Форумната платформа беше обновена на версия phpbb 3.2. За повече информация моля посетете следната тема

[Василев] Ако може да дойдете до управлението. 16/12/05

Форумна игра по World of Darkness
Заключена
Потребителски аватар
Zamoth
Мнения: 86
Регистриран: нед юни 12, 2005 11:07 am
Местоположение: Пловдив/Благоевград
Контакти:

[Василев] Ако може да дойдете до управлението. 16/12/05

Мнение от Zamoth » пет фев 10, 2006 6:21 pm

5:30 Домът на Василев.

Василев стоеше на компютърът си,когато домашният му телефон извъня. Той стана от мястото и отиде в другата стая където стоеше телефона.

- Ало?
- Добър ден. Обажда се Мария. - нежен глас зазвуча. - Ако може да дойдете до управлението? Имаме нужда от вашите компютърни способности. Трябва да идентефицираме един труп. - каза доста спокойно жената.

Гост

Мнение от Гост » пет фев 10, 2006 11:32 pm

-Компютърни способности за труп? Какво, да не подозират, че е Бил Гейтс? Би било хубаво... - Тодор не винаги използваше чуството си за хумор на място - Да ще дойда разбира се, но дано не се окаже, че някой инспектор отново е забравил как да сваля снимките от цифровия апарат. Показвам им аз, показвам, ама на - милиционери. А ти, Миме, кога ще се научиш да не си толкова официална като ме викаш по работа, а? Да не ти се е лепнал някой половник на главата на главата? Научих Стоян* на физика и на финтове. С Алекс* редовно си пием бирата. Ти беше първата от работа, с която запознах Елисавета*. И знам, че нарочно се навеждаш в мое присъствие, само за да ме видиш как се изчервявам като ти видя секси задника без линии от гащички. Не можа ли веднъж да кажеш "Здрасти Тоше, шефовете пак са опряли до теб", а? Да, да, идвам, след като взимам парите на МВР, предполагам че се налага и да ги заработвам"
Тодор затвори телефона и поклати усмихнат глава - Тази Мария няма ли да спре да е толкова професионална? - каза си на глас. Дънки, тениска, пуловер, зимните маратонки, дебелия шлифер, куфарчето, ключовете от колата и отпраши към полицейското.

*Стоян е синът на Мария, в чийто клас Тодор е карал стажа за учител, но се познават от преди това от игрището за баскетбол. Александър (Алекс) - мъжът й е пътен полицай (общо взето свестен) и приятел с Тодор. Елисавета е прителката на Тодор. Мария е добре изглеждаща и готина (по характер) не-още-на-40 мадама, със сериозен стаж като телефонистка в полицията, който и позволява да говори за трупове със спокоен глас.

Заключена

Върни се в “Между Изоставените и Чистите”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост