Страница 1 от 1

Пазарувате ли онлайн

Публикувано: ср яну 10, 2018 10:20 pm
от TheWitch
Колко често пазарувате онлайн и какво най-много? :) Една интересна темичка да събудим малко форума.

Re: Пазарувате ли онлайн

Публикувано: чет яну 11, 2018 5:33 pm
от mrsuperman
Добре си се сетил да събудиш малко форума, че нещо напоследък много замря. Аз обичам да си пазарувам дрехи и обувки и като цяло в семейството ми е така. Последно си спомням, че жена ми си поръча някакви чехли от https://discountmania.eu/damski-chehli-i-dzhapanki . Рядко поръчвам техника, защото искам да отида на място и да видя.

Re: Пазарувате ли онлайн

Публикувано: чет яну 11, 2018 5:45 pm
от Dare Devil
Пазарувам какво ли не. Всякакви дреболии от китайските сайтове от типа на DX.com, Aliexpress, BangGood и т.н, доспехи за ЛАРП от Ибей и Mytholon, оръжия и аксесоари за исторически възстановки от history-revisited.com и Wulflund, наскоро напазарихме с жена ми прахосмукачка робот пак от китайски сайт...

От нашенски сайтове рядко пазарувам, но примерно от Emag наскоро си купих безжичен геймпад, от време на време пазарувам книги и филми на БлуРей от Озон.

Re: Пазарувате ли онлайн

Публикувано: чет яну 25, 2018 4:51 pm
от pepimili
Много обичам да пазарувам онлайн. Изключително удобно е и ми спестява супер много време. Готиното е че винаги намирам нещо ново и мога да го сравнявам. Така успявам да закупя най-изгодната оферта. Наскоро открих ето този сайт за изгодни маркови обувки https://www.sportmoda.bg/

Re: Пазарувате ли онлайн

Публикувано: съб фев 17, 2018 11:10 am
от MissAglaya
Да, доволна съм от онлайн пазаруването. Лесно и удобно.

Re: Пазарувате ли онлайн

Публикувано: пет фев 23, 2018 9:14 pm
от evgeni
Аз също пазарувам много често онлайн. Напоследък дори си взимам доста неща от https://bazar.bg/sitemap . Много евтини неща има втора ръка, а са си доста качествени. Много удобно е пазаруването онлайн.