Форумната платформа беше обновена на версия phpbb 3.2. За повече информация моля посетете следната тема

Мнения, препоръки за сайт

Форум, предназначен за всякакви свързани и несвързани с ролевите игри теми - можете да обсъждате всичко в рамките на правилата на форума.
mrsuperman
Мнения: 6
Регистриран: вт сеп 12, 2017 11:48 pm

Мнения, препоръки за сайт

Мнение от mrsuperman » чет авг 16, 2018 5:43 pm

Добър ден! С мои приятели имаме идея да създадем сайт за гейминг и да инвестираме в него. Желаем да го популяризираме възможно най-много, за да стане известен. Успяхме да открием екип, който ще ни помага за част от нещата. Възникнаха няколко въпроса, които ни интересуват:
1. Кой вариант е по-добър - да вземем нов домейн или стар. Разгледах доста и много хора ме убеждават да закупя такъв с история, защото по-бързо ще може да се класира в търсещите машини. Ако е така, от къде мога да купя и какви пари горе-долу ще струва?
2. Необходим ни е линк билдинг за сайта. Възможно ли е да ми препоръчате фирма, която предлага тази услуга и колко дългосрочно трябва да инвестирам, за да има ефект. Какви са вариантите и как точно трябва да се процедира.
3. В Интернет четох и за така наречените спомагателни блогове. Актуално ли е все още това, защото видях, че повечето имат различно мнение по този казус. Аз лично бих тествал, за да видя какъв ефект ще мога да получа. Тук отново стои въпроса как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.

Отговори

Върни се в “Общи Приказки”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост