Форумната платформа беше обновена на версия phpbb 3.2. За повече информация моля посетете следната тема
Среща, 18.12, събота
Среща, 18.12, събота
Тъй като няколко души изявиха ентусиазъм когато споменах "бира" и "обсъдим игра по Екзалтед", пускам тема тук, за да се организираме. Станимир с право отбеляза, че такава среща трябва да бъде преди празниците(преди 20ти) или след тях(след 4ти), затова засега предлагам 18ти.
ум колкото на замажан синигер
- CTAHuMuP
- Self-righteous
- Регистриран: нед фев 17, 2002 8:33 pm
Re: Среща, 18.12, събота
На мен 18ти ми върши работа, даже има дребен и незначителен шанс и Ангера да е в София тогава (на 17ти със сигурност ще е, or else!).
Какво е това уклон, накъде клони и като клони, пада ли?
За разлика от отмъщението, наредбата е ястие, което се сервира най-добре горещо.
За разлика от отмъщението, наредбата е ястие, което се сервира най-добре горещо.
-
- Регистриран: съб дек 11, 2010 6:46 pm
Това ми харесаCTAHuMuP написа: Дайте ми Е, дайте ми К, дайте ми З... ЕК-ЗАЛ-ТЕД! ЕК-ЗАЛ-ТЕД!

И аз съм ЗА за събота.
Целият ден ми е свободен и предлгам да се видим към 2-3ч. или ако на някой не му е удобно тогава 5-6ч.На Попа,а пък от там можем да отидем където пожелаем и да обсъдим ЕК-ЗАЛ-ТЕД!

Хора не заинтересувани от Егзалтед приемат ли се?
Съжалявам всички, които четат това мнение.
Ама съвсем, съвсем незаинтересувани ли?n3x написа:Хора не заинтересувани от Егзалтед приемат ли се?
Ще е грубо, но бих казал - не. Защо го казвам това? Ами защото организирам тази среща основно заради Сашо, който си търси хора с които да играе Екзалтед. Обща слакерска среща, на който да се видим, да пием и да простеем винаги може да си направим след празниците.
Но никой няма да те върне ако дойдеш.

- CTAHuMuP
- Self-righteous
Ами честно казано аз няма да играя с момчето, Diamonds and rust ли му беше ника, понеже съм твърде зает, в три сесии седмично участвам и колкото и да ми се иска просто не е честно спрямо групите, с които вече съм се хванал, да ги зарязвам заради новата си (от около година и половина), но засега изключително силна и незагасваща мания (ЕК-ЗАЛ-ТЕД визирам). Така че ще дойда основно с цел да понърдея и общувам с други, по-опитни фенове на сетинга :)
Два-три часа следобед ме устройва и мен впрочем, пет-шест вечерта също ме устройва, абе като цяло и аз съм свободен :)
П.П. Shadows and dust било. Това не беше ли лаф от "Гладиатор" всъщност?
Два-три часа следобед ме устройва и мен впрочем, пет-шест вечерта също ме устройва, абе като цяло и аз съм свободен :)
П.П. Shadows and dust било. Това не беше ли лаф от "Гладиатор" всъщност?
Когато стане дума за слакерската среща може и да се змаисля
Стига да приемате ботове за слакване 

Плюс едно.Mushrambo написа:Когато стане дума за слакерската среща може и да се змаисля :P Стига да приемате ботове за слакване ;)
something.
-
- Регистриран: пон яну 14, 2002 12:51 am
- Контакти:
Муши, ми УоУ?Mushrambo написа:Когато стане дума за слакерската среща може и да се змаисляСтига да приемате ботове за слакване
"Fair? At what point in our negotiations did you convince yourself my goal was to be fair?"
- Vedalken Plotter
- Vedalken Plotter
Естествено че няма да го забрави. Ще дойде с лаптоп и 3g карта за да играе, докато се забавлявате.
The past is a rudder to guide us, not an anchor to hold us back.
- Night Wanderer
- Миниън на Авис
- Регистриран: нед юни 27, 2004 10:15 pm
Екзалтед -> pass.
...ти си Индра И Брама си, и Шива,
и всичко, дето иде и дето си отива...
Чувстваше се длъжен да дойдеш да threadcrapp-неш ли?Night Wanderer написа:Екзалтед -> pass.
Ако искаш да кажеш нещо за сетинга или системата, можеш да почнеш дискусия в НРИ, а не да спамиш организационни теми.
- Night Wanderer
- Миниън на Авис
- Регистриран: нед юни 27, 2004 10:15 pm
Просто исках да кажа, че няма да дойда. Понеже някой, който не ме познава (примерно Миро) може да е решил, че след като съм се навил да водя игра по Екзалтед значи познавам сетинга добре и системата ми е интересна и съответно да се чуди ще не съм казал, че ще дойда.
А ти се чувстваше длъжен да направиш невярна остроумна забележка, нали?
А ти се чувстваше длъжен да направиш невярна остроумна забележка, нали?
...ти си Индра И Брама си, и Шива,
-
Аз си търся серизни играчи съгласни да им водя по Екзалтед.Ако искате да си правите просто среща - ок.Но темата беше пусната за да видя дали има някой навит за дълга кампания по Екзалтед.
Без значение дали познава системата или не.
Има ли навити?
Без значение дали познава системата или не.
Има ли навити?
Темата продължава да е предимно за това.Shadows and dust написа:Но темата беше пусната за да видя дали има някой навит за дълга кампания по Екзалтед.
Затова и мнението на Бродника е threadcrap. Освен всичко друго, е еквивалента на това, да се приближиш до двама непознати в бирария, за да им обясниш че не обичаш бира и няма да седнеш с тях.
И това не беше "остроумна забележка", а напомняне.
Явно неправилно, тъй като как мога да предположа, че някой ще пише в рандъм организационна тема с идеята, че очевидно трябва да го очакват, но няма да дойде.
Има хора, които няма да имат възможността да дойдат на 18ти, но се интересуват, така че може или да преместим срещата за 19ти следобеда, или да се направи втора среща. На срещата на 19ти вероятно няма да мога да присъствам, или поне не за дълго.
- CTAHuMuP
- Self-righteous
Ами аз на 19ти след 17:00 следобяд съм зает с игра, но и да не успея да дойда на срещата не е голям проблем, понеже както вече казах няма да участвам в играта на Сенки и прах, за съжаление. Канех се само да седя и да ви слушам с благоговение как говорите за Екзалтед :)
Е, чак пък благоговение... Макар че би било забавно някой да ни снима как фенбойстваме. Особено ако има и фенгърли...
Та така, аз се интересувам, но в събота не мога. За неделя съм свободен почти цял ден, особено ако не е много рано
. Сенки и прах, с какви екзалти точно предпочиташ да си имаш работа, или това искаш да се реши на място?
Та така, аз се интересувам, но в събота не мога. За неделя съм свободен почти цял ден, особено ако не е много рано

Жрец на всевишната и всемилостива Копърка. Нека се слави името й и множат чадата й, за радост и закрила на човешкия род.
-
4uk4ata написа:Е, чак пък благоговение... Макар че би било забавно някой да ни снима как фенбойстваме. Особено ако има и фенгърли...
Та така, аз се интересувам, но в събота не мога. За неделя съм свободен почти цял ден, особено ако не е много рано. Сенки и прах, с какви екзалти точно предпочиташ да си имаш работа, или това искаш да се реши на място?
Неделя не е проблем за мен.Ако трябва ще дойда и двата дни на среща за различни хора.
Няма значение с какви.
Все пак мисля че ще е най-добре слънчеви защото искам героите да започнат като героични смъртни и щом покажат колко са героични да се екзалтират.Така като отначало се почне с по-малки сили после има много голямо поле за развитие и усещането е съвсем различно от това да направиш начален слънчев с 10 чарма,защото всеки чарм и всяко качване на силите ги преживяваш и .т.н

ПП:Хората от клуб Черната Цитадела нямам никакви контакти с тях.Те същите ли са като от клуб Конан?
- Lord Vader
- Детерминиран Форумен Философ
- Регистриран: съб май 10, 2003 11:11 pm
- Контакти:
Не, http://blackcitadel.eu/
Ей тва са те.
Ей тва са те.
Всички в парка,до един
друсаме и пием джин.
друсаме и пием джин.
Сайта е яко ъпдейтван. Развиват се. 

The past is a rudder to guide us, not an anchor to hold us back.
Сайта не е ъпдейтван. Хора от Цитаделата има наоколко, включае аз, Чуката по-горе, и още няколко, които не пишат тук.
http://blackcitadel.eu/phpBB2/ е Форумът, на него можеш да пишеш.
Черната Цитадела няма нищо общо с клуб Конан, а е най-вече заведение и хора, играещи бордови, тейбълтоп, военни и ролеви игри.
http://blackcitadel.eu/phpBB2/ е Форумът, на него можеш да пишеш.
Черната Цитадела няма нищо общо с клуб Конан, а е най-вече заведение и хора, играещи бордови, тейбълтоп, военни и ролеви игри.
Силен интерес именно към играта не проявявам, но на 19-ти вероятно ще мога да дойда поне да се запознаем.Shadows and dust написа: Неделя не е проблем за мен.Ако трябва ще дойда и двата дни на среща за различни хора.
Няма значение с какви.
And Jesus said unto them, "And whom do you say that I am?"
"You are the eschatological manifestation of the
ground of our being, the ontological foundation of the context of our very self-hood revealed."
And Jesus said"what?"
ground of our being, the ontological foundation of the context of our very self-hood revealed."
And Jesus said"what?"
И да не почнете игра заедно веднага, пак е полезно да познавате други хора които се занимават със същата игра, ако вбъдеще отново изпитате липса на играчи.
Indeed.Yago написа:И да не почнете игра заедно веднага, пак е полезно да познавате други хора които се занимават със същата игра, ако вбъдеще отново изпитате липса на играчи.
And Jesus said unto them, "And whom do you say that I am?"
And Jesus said"what?"
And Jesus said"what?"
Така си е, а пък най-малкото има повод за събиране на по бира. Което ми напомня - от колко часа и къде мислите да е срещата в неделя? Аз съм свободен почти целия ден, макар че мислех да се видя с няколко цитаделци за бордови игри от три и да остана доколкото изкараме.
Жрец на всевишната и всемилостива Копърка. Нека се слави името й и множат чадата й, за радост и закрила на човешкия род.
-
Аз предлагам в събота и в неделя срещите да са от 2 на Попа.Аз ще бъда там и двата дни.Има ли някой който иска да дойде но и двата дни в 2 часа е зает?
Аз много силно предпочитам някакъв по-вечерен час за 18ти, но предполагам, че мога да съумея да пристигна и в 2.
-
Ok - 18ти в 6 на Попа.Това е последно.Yago написа:Аз много силно предпочитам някакъв по-вечерен час за 18ти, но предполагам, че мога да съумея да пристигна и в 2.
За неделя кое остава, 2 или 6?