Форумната платформа беше обновена на версия phpbb 3.2. За повече информация моля посетете следната тема
Среща за новаци
Re: Среща за новаци
За мен няма по-голяма радост от това играчите да успяват.
Стига да не е някакъв голям абсурдизъм.
Конан може да ти разкаже.
Стига да не е някакъв голям абсурдизъм.
Конан може да ти разкаже.

ум колкото на замажан синигер

Стигаме Последния бос на шест годишна кампания. Голямото зло, разрушителя на светове, а у епитети, които да покажат с колко голям и корав е....
Мятам средна инициатива от 30+ и карам първи. Имам 6 атаки, 4 са critical hit, 1 нормална и една пропуска. 80% от кръвта само на моя ход. Останалото е история.

ПС: Голямо хапче беше Рен Валяр.

The past is a rudder to guide us, not an anchor to hold us back.
- CTAHuMuP
- Self-righteous
- Регистриран: нед фев 17, 2002 8:33 pm
Което е обратното на Конан, за когото няма по-голяма радост от това играчите да НЕ успяват - да умират, да ги застрелват, пребиват, изяждат, разпъват на кръст, изяждат, затварят, поробват, изпращат на северния полюс и убиват. Това са малка част от вълненията, които ви очакват ако играете с него :)Yago написа:За мен няма по-голяма радост от това играчите да успяват.
П.П. С най-топли приятелско-заядливи чувства пиша този пост. Освен това всичко е вярно.
Какво е това уклон, накъде клони и като клони, пада ли?
За разлика от отмъщението, наредбата е ястие, което се сервира най-добре горещо.
За разлика от отмъщението, наредбата е ястие, което се сервира най-добре горещо.
Това ми е третата най-голяма радост като Водещ.CTAHuMuP написа:Което е обратното на Конан, за когото няма по-голяма радост от това играчите да НЕ успяват - да умират, да ги застрелват, пребиват, изяждат, разпъват на кръст, изяждат, затварят, поробват, изпращат на северния полюс и убиват. Това са малка част от вълненията, които ви очакват ако играете с него

- hameleona
- Регистриран: пет яну 30, 2004 11:09 am
- Контакти:
А коя е втората?
Andras написа:...групите, състваени от сукубус-паладин, коболд-скаут, кентавър-кавалерист и кактус-чародей...
- CTAHuMuP
- Self-righteous
- Регистриран: нед фев 17, 2002 8:33 pm
Факта, че когато е водещ - Конан не е :)
Какво е това уклон, накъде клони и като клони, пада ли?
Току що демонстрирах.hameleona написа:А коя е втората?

Аз не разбрах за втората, но всяка гад, която опита да си достави третата на мой гръб ще опита моето проклятие! И тоягата ми! И сърпа ми! И моя "елдрихт бласт", както се изрази Яго. Забравих да сложа "!".
Първата сесия беше супер, сигурен съм че ще вървим много по-уверено нататък след като сме говорили поне по веднъж с всички свещенослужители на таз... гора. С този на Торк (май така беше) бих си говорил пак, мисля че са му правилни приоритетите
Освен това очаквайте снимка на новия Албъррррк Гриб, щото няма повече да изглеждам като горска елфка.
Първата сесия беше супер, сигурен съм че ще вървим много по-уверено нататък след като сме говорили поне по веднъж с всички свещенослужители на таз... гора. С този на Торк (май така беше) бих си говорил пак, мисля че са му правилни приоритетите

Respect all...