Форумната платформа беше обновена на версия phpbb 3.2. За повече информация моля посетете следната тема

Тема дневник (не е OOC)

По следите на опасен престъпник група служители на Бреландската цитадела ще се сблъскат с неочаквани препятствия, смъртни опасности и политически интриги в сърцето на Бреланд.

Модератор: AngerNogar

Потребителски аватар
CTAHuMuP
Self-righteous
Мнения: 8347
Регистриран: нед фев 17, 2002 8:33 pm
Местоположение: София Любим клас: Паладин Любим цитат: Аз мога

Тема дневник (не е OOC)

Мнение от CTAHuMuP » чет юни 03, 2010 12:07 pm

Какво е известно за всеки от персонажите на всеки от другите трима (минимумът, който всеки е чувал):

1. Жан ир'Дейн
Един от най-прочутите бреландски генерали, Жан е известна с пламенните си речи и с високия боен дух на войниците под нейно командване. Вдъхновяващ оратор и смел предводител, винаги воюваща рамо до рамо с подчинените си на предната линия, Жан е спечелила не една трудни битки просто заради силното си присъствие на бойното поле, което увлича войниците й, а не благодарение на брилянтна тактика или дръзка маневра. Още по-голяма известност в общественото пространство получава няколко месеца преди края на Войната, когато говори пред Сената и ги обвинява, че удължават нарочно военния конфликт без да има реална полза за народа на Бреланд. В резултат е арестувана и осъдена на каторга, но изпълнението й се превръща в поредния й подвиг в очите на бреландци и не след дълго под небивал обществен натиск Сенатът ратифицира предложението на крал Боранел за мирни преговори. След Тронхолд Жан е помилвана и се уволнява с почести от армията.

2. Имерал ир'Вален
Ветеран от бреландската армия, Имерал се прочу в тъжните седмици след като немислимото се случи в Сайър. Неизвестният дотогава граничар се превърна в един от героите, обезсмъртени в песните на сайърските трубадури, след като заедно с отряда си спасили стотици бежанци от апокалипсиса. Най-известният му подвиг, заради който получи най-високите отличия и медали и от Бреланд, и от Сайър, бе в един от последните му походи из Скръбните земи, когато, изоставен от отряда си, Имерал се сражавал срещу десетки неживи и техните огнени предводители, за да спаси едно момченце и майка му. След това Имерал остана на границата със Скръбните земи до края на Войната и спаси още няколко души, които по волята на боговете намерили пътя си до Бреланд месеци след началото на ужаса, после се уволни с почести и започна работа в Цитаделата.

3. Фаргрим Железобради
Един от многобройните мрорски джуджета, дошли в Петте нации по време на Войната, за да дирят битка и пиячка, Фаргрим първо придобива известност в Сайър, на чиито карнатски фронт са първите му подвизи. Популярен сред сайърци като Скелетотрошача, Фаргрим често се превръщал в обект на залози сред армията - колко карнатски неживи ще унищожи джуджето само с един удар в поредната битка. Рекордът му е двадесет и осем. Страстта и желанието му за битка почти изчезват след като армагедона в Сайър унищожава всичко, за което Фаргрим се е сражавал, и като много от оцелелите сайърци той се преселва в Бреланд и продължава да се бие за крал Боранел. От легендарните му бойни умения и хъс вече не е останало почти нищо, а след края на Войната джуджето съвсем се загубва допреди около година, когато започва работа в Цитаделата и отново се прочува като самоотвержен, отдаден на работата си и верен воин.

4. Варис Тренел
Елфът е мистерия за повечето хора, като единственото очевидно от облеклото и осанката му е, че произхожда от Валенар, а не от Петте нации. Много от валенарците са търсили слава и чест по бойните полета на Последната война и Варис е един от тях, като най-известните му подвизи (и може би единствените известни) са като част от конния отряд на принц Вахгар, с който се е сражавал на практика на всички възможни фронтове и не е губил битка. Малко след скандала около опита за атентат над принца няколко месеца след Тронхолд, Варис пристига във Вроат и бива зачислен в звеното, което отговаря за сигурността на валенарския наследник.
Какво е това уклон, накъде клони и като клони, пада ли?
За разлика от отмъщението, наредбата е ястие, което се сервира най-добре горещо.

Потребителски аватар
CTAHuMuP
Self-righteous
Мнения: 8347
Регистриран: нед фев 17, 2002 8:33 pm
Местоположение: София Любим клас: Паладин Любим цитат: Аз мога

Re: Тема дневник (не е OOC)

Мнение от CTAHuMuP » вт юли 06, 2010 11:14 am

NPC list

1. Трибуна
Един от по-известните в бреландския обществен и политически живот изковани. Три години преди края на Войната Трибуна е получил свободата си заедно с част от наследството на лорд ир'Годан, на който е бил верен бодигард, иконом и секретар дълги години. Именно през годините, прекарани с лорда, Трибуна е научил всичко за бреландския елит и е натрупал опитa, превърнал го в първия и засега последен изкован с реални шансове за сенатор. Неуморим борец за правата на събратята си, Трибуна не е доволен от претрупаните разследвания на поредицата убийства на изковани и заедно с един от ръководителите на Цитаделата, който симпатизира на каузата му, организира неофициално разследване на престъпленията.

2. Рийд "Мишката" Венер
Бездомен полуръст, пребиваващ в Рибния квартал във Вроат, станал свидетел на едно от убийствата, но впоследствие отрекъл се от показанията си. Евентуална следа към убийството на Жътвар.

3. Алвин "Циркаджията"
Гном, пребиваващ в Рибния квартал, сблъскал се случайно с групата и използван от тях като водач из лабиринта на квартала.
Какво е това уклон, накъде клони и като клони, пада ли?
За разлика от отмъщението, наредбата е ястие, което се сервира най-добре горещо.

Отговори

Върни се в “Желязно алиби”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост